fbpx
Vodafone Calling in Office 3652021-01-08T17:05:57+01:00

Vodafone Calling in Office 365

Samenwerken en bellen vanuit één oplossing: Microsoft Teams

Direct contact opnemen

Altijd bereikbaar zijn voor je klanten en collega’s én samenwerken in één omgeving in de cloud. Klinkt niet verkeerd, toch? Je bereikt het eenvoudig en snel met Vodafone Calling in Office 365. Hiermee maak je je vaste en mobiele telefonie onderdeel van Microsoft Teams.

De voordelen van Vodafone Calling in Office 365:

  • Altijd bereikbaar voor klanten en collega’s
  • Alles wat je nodig hebt in één omgeving
  • Optimaal samenwerken met collega’s dankzij Teams-integratie
  • Altijd up-to-date dankzij automatisch beheer op afstand
  • Eén leverancier, één contract, en vaste maandelijkse kosten
Vodafone partner

Altijd bereikbaar voor klanten en collega’s

Vodafone Calling in Office 365 maakt je telefonie onderdeel van de cloud. Je vaste nummer wordt gekoppeld aan Microsoft Teams, waardoor je oproepen op dit nummer via Teams kunt ontvangen en beantwoorden. Handig, want zo kun je informatie uit gesprekken direct doorvoeren in documenten binnen de Teams-omgeving. Bovendien heb je altijd inzicht in de bereikbaarheid van je collega’s. Onnodige contactmomenten worden daardoor voorkomen. En je telefooncentrale? Die pas je zelf aan zoals jij dat wilt. Dat geldt ook voor het aantal aansluitingen; handig bij groei van je organisatie. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over storingen; dankzij Emergency Routing blijf je gewoon bereikbaar. Dat versterkt je dienstverlening aanzienlijk

Alles wat je nodig hebt in één werkomgeving

Effectief communiceren en samenwerken is voor een groot deel afhankelijk van gebruiksgemak. Op allerlei verschillende oplossingen zit je dan niet te wachten. Met Vodafone Calling in Office 365 heb je overal toegang tot de vertrouwde Office-apps, Microsoft Teams en telefonie in de cloud. Je hebt dus een complete werkomgeving in de cloud voor al je communicatie en bedrijfsapplicaties. Dat is nog eens gebruiksvriendelijk, vind je ook niet?

Optimaal samenwerken met collega’s dankzij Teams-integratie

Koppel je vaste en mobiele telefonie aan Teams, en je beschikt over een compleet platform om te kunnen (samen)werken. Bestanden delen, bewerken en opslaan, chatten en (video)bellen doe je voortaan vanuit één interface. Jij en je collega’s beschikken daarmee over een totaaloplossing waarmee je op iedere locatie optimaal kunt samenwerken. Aan je productiviteit zitten letterlijk én figuurlijk geen grenzen meer.

Altijd up-to-date dankzij automatisch beheer op afstand

Om productief te blijven werken, is up-to-date beveiliging en functionaliteit natuurlijk belangrijk. Ook hierover hoef jij je geen zorgen te maken. Wij verzorgen namelijk al het beheer voor je. Op afstand rollen we updates uit, zodat jij altijd over de laatste functionaliteiten beschikt. Jij en je collega’s werken altijd veilig, gemakkelijk en zorgeloos door.

Eén leverancier, één contract, en vaste maandelijkse kosten

Verschillende facturen voor verschillende diensten is niet bepaald handig. Daarom staan alle diensten die je via ons afneemt gewoon op één factuur. Je weet altijd wat je maandelijkse kosten zijn. Dat is duidelijk en overzichtelijk. Je collega’s van de administratie zullen je dankbaar zijn.

Efficiënter & Productiever Werken

Altijd een oplossing op maat

Geen organisatie is hetzelfde. Waarom zouden onze diensten dat dan wel zijn? Daarom profiteer je bij ons altijd van advies en schaalbare oplossingen die we op maat voor je inrichten.

Efficiënter & Productiever Werken

Volledige ondersteuning dankzij Vodafone Strategic Partner-status

Als trotse Vodafone Strategic Partner verzekeren we je van optimale ondersteuning rondom alle oplossingen van Vodafone.

Efficiënter & Productiever Werken

24×7-support

Je IT moet altijd up-to-date zijn, maar complex beheer zie je niet zitten. Daarom doen wij dat voor je. Op afstand houden we je IT gezond en up-to-date, zodat je gewoon lekker door kunt werken.

Efficiënter & Productiever Werken

Eén contract, één factuur

Ook administratief maken we het je makkelijk: één aanspreekpunt, één contract, één factuur. Wel zo overzichtelijk, en je hebt altijd inzicht in je kosten.

Waarom kies je voor WilroffReitsma? 

Volop profiteren van alle kansen die moderne IT kan bieden; wie wil dat nou niet? In alle zaken daaromheen ‒ configuratie, installatie, beheer ‒ heb je echter minder zin. Het is dan fijn als je kunt vertrouwen op een IT-partner die al die zaken voor je regelt. Op maat, persoonlijk en deskundig. Die partner, dat zijn wij. Wij maken het je zo makkelijk mogelijk, zodat jij je volop op je dienstverlening kunt richten. 

“Door de inspanningen van Yopar hebben we met WilroffReitsma de perfecte partner gevonden voor het altijd in bedrijf laten zijn van Maître Paul.”

Jos Beerens, Maître Paul