fbpx
Vast-Mobielbeheer2019-06-20T12:50:18+02:00

Vast-Mobielbeheer

Overal zakendoen is vanaf nu
een simpele zaak.

Meer informatie aanvragen

Vast-Mobielbeheer

Techniek en ontwikkelingen gaan steeds sneller. Om niet achter te raken op de concurrentie, moet jij met dit tempo meebewegen. En daarom is het belangrijk dat jouw telecom dit ook doet. Wil jij niet meer wachten op een vervangend toestel, een nieuwe gebruiker of een wijziging in jouw keuzemenu, maar direct de benodigde aanpassing doorvoeren? Kies dan voor Vast-Mobielbeheer van WilroffReitsma; wij bieden jou met deze dienst het best mogelijke SLA. 

Meer tijd voor jouw bedrijf 

Heb je het liefst geen omkijken naar telecomvragen, serviceverzoeken en facturen? Dan is Vast-Mobielbeheer de beste keuze. Hierbij zijn de meest voorkomende serviceverzoeken inbegrepen en rapporteren wij periodiek over al jouw verzoeken en onze performance van de afhandeling hiervan. Zo krijg je helder inzicht en kun je zien of de Service Levels worden gehaald.Gun jezelf de tijd en de energie om te focussen op de kern van jouw business en vertrouw voor jouw telecom op de service van WilroffReitsma.  

Klaar voor de toekomst 

Net als jouw bedrijf veranderen technologische oplossingen constant. Het is niet meer dan logisch dat jij wilt blijven profiteren van de continue ontwikkelingen die we doormaken. Dat vraagt om steeds meer technische kennis die organisaties niet altijd in huis hebben. Voor deze ondernemingen biedt WilroffReitsma uitkomst.Wil jij service snel, eenvoudig en tegen voorspelbare kosten ontvangen? Dan is Vast-Mobielbeheer van WilroffReitsma het perfecte antwoord

Meer informatie over Vast- Mobiel oplossingen

Meer weten over vast- mobiel oplossingen? Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

WilroffReitsma maakt het simpel

Opschalen wanneer je het nodig hebt

Eén partner

Voor het beheer en verzorgen van alle werkplekdiensten

Portall

Eén  servicepunt

Waar je al je IT en Telecom vragen kan stellen

Portall

Eén cloud

Voor je Werkplek en Telefonie, beveiligd en beheerd door WilroffReitsma