fbpx
Microsoft Skype for Business2020-05-14T14:08:41+02:00

Microsoft Skype for Business

De geïntegreerde zakelijke communicatieoplossing 

Efficiënt samenwerken

Efficiënt samenwerken

Maximale security

Maximale security

Verminderde complexiteit en kosten

Verminderde complexiteit en kosten

Efficiënt samenwerken

Communiceer met iedereen in jouw bedrijf of met de honderden miljoenen mensen op Skype, via jouw favoriete apparaat of webbrowser. Zelfs als ze Skype for Business niet gebruiken, kunnen maximaal 250 personen deelnemen aan vergaderingen. Het enige wat ze nodig hebben, is een vaste telefoonlijn of een internetverbinding. Ook wordt samenwerken aan een document eenvoudiger dan ooit.

Efficiënt samenwerken
Maximale security

Maximale security

Alle communicatie wordt beveiligd door verificatie en versleuteling. Jij beheert de werknemersaccounts, zodat je abonnementen kunt toevoegen of verwijderen en functies kunt toewijzen op basis van de samenwerkingsbehoeften van personen. Als het Skype for Business-platform al gebruikt wordt, worden de accountgegevens die zijn opgeslagen voor elke persoon in je organisatie onmiddellijk herkend in Skype for Business.

Vrijblijvend afspraak aanvragen

Verminderde complexiteit en kosten

Skype voor Bedrijven werkt met de vrijwel all communicatietechnologieën, zodat je nog steeds oproepen kunt doen en ontvangen op PBX-telefoons en kunt deelnemen aan vergaderingen met systemen voor videovergaderingen. Je verlaagt ook de kosten van het ondersteunen van meerdere services door een upgrade uit te voeren naar één oplossing die alles omvat: spraak, video en onlinevergaderingen. En je kunt de on-premise apparatuur die je al hebt blijven gebruiken terwijl je geleidelijk overstapt op de cloud.

Verminderde complexiteit en kosten

Lees meer over Skype for Business

Wil je meer uitleg over de voordelen van Skype for Business? Lees dan de volgende papers:

Download de Whitepaper
Download de Study Case
skype voor bedrijven, Skype for Business Vragen over GDPR?, Vodafone One Net, KPN ÉÉN

Skype for Business Video

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Skype for Business? Kijk dan de video die we hebben ontwikkeld om meer informatie te verkrijgen.

Microsoft Partner Gold

Meer informatie over Microsoft Skype for Business

Wilt u meer informatie ontvangen? Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de opties door te bespreken.