fbpx
Microsoft 3652021-03-11T15:09:32+01:00

Microsoft 365

De geïntegreerde cloudoplossing voor Office toepassingen

Optimale beschikbaarheid

Optimale beschikbaarheid

Maximale security

Maximale security

Voorspelbare kosten

Voorspelbare kosten

Optimale beschikbaarheid

Microsoft 365 is overal en altijd toegankelijk, op elk device. Deze flexibiliteit is een stimulans voor de productiviteit van jouw organisatie. Hiermee kun je erop vertrouwen dat de toepassingen altijd en overal beschikbaar zijn. Bovendien beschik je altijd over de nieuwste versies van jouw vertrouwde Office-applicaties en heb je toegang tot jouw werkdocumenten waar en wanneer je ze nodig heeft; (samen)werken was nog nooit zo simpel.

Optimale beschikbaarheid
Maximale security

Maximale security

Het grote voordeel van Microsoft 365 is dat deze oplossing door Microsoft voorzien is van de best mogelijke beveiliging. Dit geldt niet alleen voor de oplossing, maar ook voor de datacenters. Hiermee wordt voldaan aan de strenge Europese privacyvoorwaarden voor dataopslag. Daarnaast beschik jij over de meest optimale security door de beste beveiligingscertificaten ter wereld en wordt een optimale beveiliging gegarandeerd; beter dan organisaties lokaal kunnen waarmaken.

Voorspelbare kosten

Tegenwoordig kies je voor een abonnementsvorm die het beste bij de organisatie past in plaats van aanschaf van applicaties en betaal je maandelijks een vast bedrag per gebruiker. Hiermee worden de kosten inzichtelijk en voorspelbaar.  Daarnaast zijn er mogelijkheden om abonnementsvormen verder geheel naar wens aan te passen. Zo kan voor bepaalde gebruikers(groepen) enkel een Microsoft 365 abonnement voor e-mail en/of documentbeheer worden aangeschaft.

Vrijblijvend afspraak aanvragen
Voorspelbare kosten
Microsoft Partner Gold

Microsoft Gold Partner

Vast, mobiel, data en IT integreren steeds meer. Daarom zijn organisaties op zoek naar één totaalleverancier. Voor jou betekent dit alle gemak onder één dak. En met snelle en persoonlijke service. Daarom is WilroffReitsma Microsoft Gold Partner, de hoogste partnerkwalificatie van Microsoft. Wij verzorgen het advies, de installatie, de facturatie en de service. En wij zijn jouw eigen persoonlijke aanspreekpunt voor alle Microsoft vragen. Simpel.

Microsoft 365 Video

Wil je weten wat Microsoft (office) 365 precies is en wat je ermee kunt? Kijk dan de video hiernaast voor meer informatie.

Meer informatie over Microsoft 365

Wilt u meer informatie ontvangen? Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de opties door te bespreken.

Maak jouw werkplek compleet met Calling in Teams

Dankzij Calling in Teams kunnen organisaties optimaal profiteren van de samenwerkingsoplossingen van Microsoft 365. Iedere gebruiker krijgt een eigen telefoonnummer toegewezen, zodat jouw team over een geïntegreerde moderne werkplek inclusief telefonie beschikt, of nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.

Meer over Calling in Teams

Of kies voor Portall: de cloud werkplek van WilroffReitsma

Onze eigen cloud werkplek oplossing ‘Portall’ is volledig gebaseerd op Microsoft 365 en Microsoft cloudtechnologie, maar is net iets eenvoudiger in gebruik én heeft een aantal extra functies. Geïntegreerde telefonie zorgt voor optimale bereikbaarheid van je organisatie, zowel binnen als buiten de deur. En je gebruikt eenvoudig een eigen intranetportal als startpunt voor al je applicaties, informatie & communicatie.

Meer over Portall