fbpx
KPN ÉÉN2019-08-22T18:40:17+02:00

KPN ÉÉN

Eén zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie.

Eenvoudig beheer van al je diensten.

Eenvoudig beheer van al je diensten.

Flexibel en gemakkelijk werken.

Flexibel en gemakkelijk werken.

Eindeloze extra opties.

Eindeloze extra opties.

Eenvoudig beheer van al je diensten

Deze dienst is een integrale oplossing op maat voor je ICT-omgeving. De voordelen zijn onder anderen 1 contract, 1 factuur en 1 aanspreekpunt voor 1 vast bedrag per maand. Dit is een oplossing die bovendien makkelijk schaalbaar is en centraal beheersbaar tegen een vast maandelijks bedrag. Eenvoudig, handig en wel zo overzichtelijk.

Eenvoudig beheer van al je diensten.
Flexibel en gemakkelijk werken.

Flexibel en gemakkelijk werken

KPN ÉÉN beweegt mee met jouw bedrijf. Je krijgt 1 flexibel contract met de mogelijkheid om op- en af te schalen. Zo kun je eenvoudig het aantal diensten, opties, gebruikers, telefoonnummers en functionaliteiten aanpassen. Alles geheel naar wens van jou en jouw organisatie. Gemakkelijk en flexibel.

Eindeloze extra opties

Maak gebruik van talloze extra opties. Denk aan video vergaderen, vast-mobielintegratie of het keuzemenupakket voor jouw vaste lijnen. Je kunt je ideale pakket geheel zelf naar wens samenstellen. Wees daarnaast voorbereid op de toekomst met deze toekomstvaste oplossing. Samenwerken ging nog nooit zo makkelijk.

Direct een afspraak maken
Eindeloze extra opties.
KPN ÉÉN

KPN Excellence Business Partner

Vast, mobiel, data en IT integreren steeds meer. Daarom zijn organisaties op zoek naar één totaalleverancier. Voor jou betekent dit alle gemak onder één dak. En met snelle en persoonlijke service. Daarom is WilroffReitsma KPN Excellence Business Partner, de hoogste partnerkwalificatie van KPN. Wij verzorgen het advies, de installatie, de facturatie en de service. En wij zijn jouw eigen persoonlijke aanspreekpunt voor alle KPN ÉÉN vragen. Simpel.

Lees meer over KPN ÉÉN

Wil je meer uitleg over de voordelen van KPN ÉÉN? Lees dan de volgende papers:

Download de Study Case
Download de KPN Whitepaper
Eindeloze extra opties.

Bekijk de video van KPN ÉÉN

Wil je meer uitleg over de voordelen van KPN ÉÉN? Bekijk dan hiernaast de video voor meer informatie.

Meer informatie over KPN ÉÉN?

Wilt u meer informatie ontvangen over KPN ÉÉN? Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de opties door te bespreken.