fbpx
Onze diensten2021-01-08T12:14:14+01:00

De IT- & Telecom diensten die aan de basis staan van onze oplossingen

Onze diensten

Efficiënter & Productiever Werken

WilroffReitsma Portall

WilroffReitsma Portall is een bundeling van producten en diensten die het voor elke organisatie mogelijk maakt medewerkers eenvoudig én veilig te laten werken waar ze willen, op elk gewenst apparaat. Op kantoor, op het vliegveld, of aan de keukentafel thuis.

Lees meer
De Nieuwe Werkplek

KPN ÉÉN

Als ondernemer of IT-beheerder zit je er niet op te wachten om uit te zoeken welke vast-mobieloplossing het beste werkt en welke toestellen of abonnementen daarbij horen. KPN ÉÉN is een geïntegreerde oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internetdiensten en kantoorapplicaties waarmee mobiel werken voor jou zo makkelijk mogelijk wordt.

Lees meer
Wendbaar & Schaalbaar Ondernemen

Vodafone One Net

Vodafone heeft een universele oplossing voor alle communicatiebehoeften. Vodafone One Net is een geïntegreerde oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internetdiensten en kantoorapplicaties waarmee mobiel werken voor jou zo makkelijk mogelijk wordt. Een overzichtelijke totaaloplossing met één aanspreekpunt, één contract en één factuur.

Lees meer
Wendbaar & Schaalbaar Ondernemen

Vast- Mobielbeheer

Techniek en ontwikkelingen gaan steeds sneller. Om niet achter te raken op de concurrentie, moet jij met dit tempo meebewegen.
En daarom is het belangrijk dat jouw telecom dit ook doet. Wil jij niet meer wachten op een vervangend toestel, een nieuwe gebruiker of een wijziging in jouw keuzemenu, maar direct de benodigde aanpassing doorvoeren?

Lees meer
Volledige Uitbesteding van IT & Telecom

Office 365

Microsoft Office 365 een complete suite met Exchange, SharePoint, Unified Communications, Skype for Business en nog veel meer. Voor veel bedrijven vormen deze de kern van de IT-functionaliteiten. Laat medewerkers makkelijker samenwerken, communiceren en werken waar ze willen.

Lees meer
Efficiënter & Productiever Werken

Skype for Business

Een uniform communicatieplatform voor bedrijven, waarbij telefonie, video, chat en mail zijn geïntegreerd. Hierdoor kan je overal met een internetverbinding communiceren, telefoneren, vergaderen of intensief samenwerken aan documenten.

Lees meer
De Nieuwe Werkplek

Managed WiFi

Een professioneel en veilig WiFi-netwerk op maat, volledig door ons ingericht en 24/7 door ons gemonitord. Met optimale dekking, overal in je organisatie. Simpel op en af te schalen en altijd met persoonlijke, technische ondersteuning.

Lees meer
Wendbaar & Schaalbaar Ondernemen

GDPR Scan

Wij inventariseren waar jouw organisatie staat in de weg naar GDPR compliancy, wat de huidige risico’s bij bescherming van persoonsgegevens zijn en wat de vervolgstappen worden om te voldoen aan de wet. Vervolgens onderzoeken wij welke technische toepassingen nodig zijn, hoe je de naleving kan borgen en hoe de wensen en eisen van jouw organisatie succesvol aansluiten.

Lees meer
Wendbaar & Schaalbaar Ondernemen

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloud computing platform waarmee internetdiensten aangeboden kunnen worden die organisaties helpen te voorzien in zakelijke uitdagingen. Microsoft Azure geeft bedrijven de vrijheid om hun ICT-omgeving en bijbehorende applicaties te ontwikkelen, implementeren, hosten en beheren.

Lees meer
Wendbaar & Schaalbaar Ondernemen

Vodafone Flex

Met Vodafone Flex, gebaseerd op SD-Wan technologie, krijgen ondernemingen binnen 24 uur een  besloten netwerk waarmee je altijd en overal veilig toegang hebt tot bedrijfsinformatie. Hiermee wissel je zelfs data uit tussen verschillende locaties over een privénetwerk.  

Lees meer