De IT- & Telecomdiensten die aan de basis staan van onze oplossingen

Onze diensten

KPN ÉÉN

KPN ÉÉN

Als ondernemer of IT-beheerder zit je er niet op te wachten om uit te zoeken welke vast-mobieloplossing het beste werkt en welke toestellen of abonnementen daarbij horen. KPN ÉÉN is een geïntegreerde oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internetdiensten en kantoorapplicaties waarmee mobiel werken voor jou zo makkelijk mogelijk wordt.

Vodafone One NetVodafone One Net

Vodafone heeft een universele oplossing voor alle communicatiebehoeften. Vodafone One Net is een geïntegreerde oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internetdiensten en kantoorapplicaties waarmee mobiel werken voor jou zo makkelijk mogelijk wordt. Een overzichtelijke totaaloplossing met één aanspreekpunt, één contract en één factuur.

Office 365Office 365

Microsoft Office 365 een complete suite met Exchange, SharePoint, Unified Communications, Skype for Business en nog veel meer. Voor veel bedrijven vormen deze de kern van de IT-functionaliteiten. Laat medewerkers makkelijker samenwerken, communiceren en werken waar ze willen.

Skype for Business

Skype for Business

Een uniform communicatieplatform voor bedrijven, waarbij telefonie, video, chat en mail zijn geïntegreerd. Hierdoor kan je overal met een internetverbinding communiceren, telefoneren, vergaderen of intensief samenwerken aan documenten.

Xirrus Wi-Fi Networks

Managed WiFi

Een professioneel en veilig WiFi-netwerk op maat, volledig door ons ingericht en 24/7 door ons gemonitord. Met optimale dekking, overal in je organisatie. Simpel op en af te schalen en altijd met persoonlijke, technische ondersteuning.