Onze aanpak2018-03-29T10:01:56+00:00

De Business Roadmap
van WilroffReitsma

Onze aanpak

Wij beschikken over een gezonde dosis ambitie, praten in gewone taal en je weet wat je aan ons hebt. Hiermee zetten we ons elke dag in om te zorgen dat onze relaties vooruit kunnen. Wij werken graag met organisaties die deze ambitie delen. Met mensen die net als wij dingen beter willen maken, verder willen komen, willen groeien en willen winnen. Maar hoe ziet een samenwerking met WilroffReitsma eruit? En wat betekent het voor jou?

Onze aanpak

Jouw onderneming
We zoomen samen met jou en andere belanghebbenden in op jullie bedrijf en werkwijze. We kijken dus naar hoe jullie nu zaken doen en in welke business jullie je bevinden. Daarnaast kijken we naar hoe jullie communicatie verloopt, hoe er (online) wordt samengewerkt met welke diensten en wie behoefte heeft aan welke manier van werken.

Jouw stip aan de horizon
Samen kijken we waar jij met jouw onderneming heen wilt en zetten een stip op de horizon. We gaan in op de dagelijkse werkprocessen, jullie ambities en jullie huidige oplossingen. Gezamenlijk gaan we in op jullie doelstellingen, hoe je je als bedrijf wilt ontwikkelen en hoe je dit het beste kunt verwezenlijken met behulp van slimme technologieën.

Een modern platform
Vervolgens bepalen we gezamenlijk op welk fundament we voor de toekomst gaan bouwen. Dan gaan we in op jouw huidige voorzieningen en welke functionaliteiten je straks nodig hebt om dan verder een (nieuwe) basis te leggen. Vervolgens zorgen wij voor de juiste adoptie en acceptatie bij en support aan jouw medewerkers.

 

Oplossingen toevoegen
Na het leggen van de basis bepalen we samen wat er verder nodig is aan trainingen en ondersteuning. Daarnaast stippelen we gezamenlijk een roadmap uit en gaandeweg bekijken we of en hoe we welke oplossingen gaan toevoegen die ervoor zorgen dat jullie toekomstige doelstellingen en ambities worden gerealiseerd.