fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Ondersteuning Windows 7 stopt per januari 2020 – dit betekent het voor jou

Per januari 2020 stopt Microsoft de ondersteuning Windows 7.  Het bedrijf zal zich gaan richten op nieuwere technologieën en innovaties. Maken jij en je collega’s nog gebruik van Windows 7? Dan is het belangrijk dat je op korte termijn overstapt naar Windows 10.

Wat betekent het einde van de ondersteuning Windows 7?

Na 14 januari 2020 is er geen technische ondersteuning meer voor Windows 7 en zullen Windows 7-devices geen software-updates meer krijgen. Ook beveiligingsupdates worden niet meer uitgerold. Dat maakt het extra belangrijk om over te stappen naar een recenter besturingssysteem. Daarnaast zijn moderne besturingssystemen zoals Windows 10 altijd up-to-date met de laatste beveiligingsupdates die helpen om je gegevens beter te beveiligen.

Wat kun je doen?

Gebruiken jij en je collega’s nog Windows 7-desktops of -laptops? Dan raden we je aan over te stappen naar een apparaat met Windows 10. De nieuwe devices zijn niet alleen sneller en lichter, maar ook krachtiger en veiliger.

Je kunt Windows 7 wel blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning Windows 7 wordt je apparaat steeds kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. Het is niet zo dat de software niet meer werkt na januari 2020; je ontvangt alleen geen software-updates meer van Microsoft. Vanaf april 2019 stuurt Microsoft de gebruikers van Windows 7 bovendien meermaals pop-up-berichten met de mededeling dat deze ondersteuning stopt.

De beste oplossing? Portall.

Wil je echt klaar voor de toekomst zijn? Kies dan voor Portall, onze moderne en complete werkplek uit de cloud. Deze dienst maakt het voor elke organisatie mogelijk om medewerkers eenvoudig én veilig te laten werken waar ze willen en op elk gewenst apparaat. Kies je voor Portall? Dan is een uitrol/upgrade naar Windows 10 standaard inbegrepen. Portall zorgt er dus voor dat je altijd met de laatste software-updates en beveiligingspatches werkt. Daarnaast voldoe je als bedrijf aan de wettelijke eisen met betrekking tot dataveiligheid en privacy.

Wil je meer weten over Portall? Neem dan contact met ons op.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross