Microsoft Office 3652017-08-16T14:59:05+00:00

Microsoft Office 365

De geïntegreerde cloudoplossing voor Office toepassingen

Optimale beschikbaarheid

Optimale beschikbaarheid

Maximale security

Maximale security

Voorspelbare kosten

Voorspelbare kosten

Optimale beschikbaarheid

Microsoft Office 365 is overal en altijd toegankelijk, op elk device. Deze flexibiliteit is een stimulans voor de productiviteit van jouw organisatie. Hiermee kun je erop vertrouwen dat de toepassingen altijd en overal beschikbaar zijn. Bovendien beschik je altijd over de nieuwste versies van jouw vertrouwde Office-applicaties en heb je toegang tot jouw werkdocumenten waar en wanneer je ze nodig heeft; (samen)werken was nog nooit zo simpel.

Optimale beschikbaarheid
Maximale security

Maximale security

Het grote voordeel van Ofice 365 is dat deze oplossing door Microsoft voorzien is van de best mogelijke beveiliging. Dit geldt niet alleen voor de oplossing, maar ook voor de datacenters. Hiermee wordt voldaan aan de strenge Europese privacyvoorwaarden voor dataopslag. Daarnaast beschik jij over de meest optimale security door de beste beveiligingscertificaten ter wereld en wordt een optimale beveiliging gegarandeerd; beter dan organisaties lokaal kunnen waarmaken.

Voorspelbare kosten

Tegenwoordig kies je voor een abonnementsvorm die het beste bij de organisatie past in plaats van aanschaf van applicaties en betaal je maandelijks een vast bedrag per gebruiker. Hiermee worden de kosten inzichtelijk en voorspelbaar.  Daarnaast zijn er mogelijkheden om abonnementsvormen verder geheel naar wens aan te passen. Zo kan voor bepaalde gebruikers(groepen) enkel een Office 365-abonnement voor e-mail en/of documentbeheer worden aangeschaft.

Voorspelbare kosten

Office 365 Video

Wil je weten wat Office 365 precies is en wat je ermee kunt? Kijk dan de video hiernaast voor meer informatie.