fbpx
Moderne werkplek

Zo helpt de Portall-cloudwerkplek je organisatie vooruit

Hoe ga jij je IT slimmer inrichten in 2022? Welke doelstellingen heb jij op het gebied van samenwerken? Grote kans dat een cloudwerkplek – zoals WilroffReitsma Portall – uitkomst biedt voor jou en je collega’s. Laat je inspireren en ontdek hoe deze handige Portall-cloudwerkplek jouw organisatie vooruit kan helpen.

Waar wil jij naartoe?

Het is geen verrassing dat deze tijden veel flexibiliteit vragen van zakelijk Nederland. In de eerste plaats van collega’s die meer vanuit huis werken en op nieuwe manieren samenwerken. Maar er wordt ook een enorm groot beroep gedaan op de flexibiliteit van je IT-omgeving. Onderstaande wensen en doelstellingen zijn dan ook veelgehoord. Wensen die met een cloudwerkplek zoals Portall ingevuld kunnen worden.

Ga voor succes met een IT-adoptietraject


Welk doel je ook hebt met een nieuwe cloudwerkplek, een IT-adoptietraject op maat zorgt ervoor dat je dit bereikt. Deze zorgt ervoor dat jij en je collega’s de cloudwerkplek gebruiken zoals het bedoeld is. Hiervoor zetten we onder andere gebruikerstrainingen in die we afstemmen op het niveau en de functie van je collega’s. Met meetbare doelstellingen kunnen we de voortgang monitoren en gericht bijsturen als dat nodig is. Je collega’s halen zo het beste uit henzelf en jij haalt alles uit je nieuwe Portall-cloudwerkplek.

WilroffReitsma maakt het simpel


Wil je weten hoe de Portall-cloudwerkplek jou en je collega’s slimmer laat werken? Welke uitdaging op IT-vlak je ook hebt, samen vinden we een oplossing die het mogelijk maakt. Neem contact met ons op, en wij maken het simpel voor je.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl
020 40 777 00

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01
Thuiswerken is here to stay. Hoe heb jij jouw werkplek daarop ingericht? Portall in een whitepaper

In dit whitepaper ontdek je meer over Portall, de cloud werkplek van WilroffReitsma aan de hand van een study case. Ook vertellen we meer over de kosten en verschillende licenties.