fbpx
Microsoft

Microsoft Power Platform – Wat is het en wat kun je ermee?

Dagelijkse klusjes slimmer inrichten, zodat je veel tijd, energie en kosten bespaart. Wie wil dat nou niet? Dat is nu nét wat het Microsoft Power Platform voor je kan doen. In een handomdraai bouw je apps, automatiseer je terugkerende taken en verander je allerlei soorten data in stuurinformatie. WilroffReitsma weet er alles van. We vertellen je dan ook graag meer over de voordelen van deze handige oplossingen.

Wat is Microsoft Power Platform?

Microsoft wil mensen de mogelijkheid geven om met weinig technische kennis apps te bouwen, data te analyseren en processen te automatiseren. Microsoft Power Platform is een verzameling oplossingen waarmee je dagelijkse processen en taken efficiënter maakt. Dat gaat op basis van automatisering en kunstmatige intelligentie. Klinkt moeilijk, maar dat is het allesbehalve. Je hoeft er ook niet voor te kunnen programmeren. Het platform bestaat uit de volgende toepassingen:

Integratie met bestaande Microsoft-apps

Het Microsoft Power Platform is de ideale extensie voor Microsoft Azure. De verschillende toepassingen maken gebruik van de data uit de Microsoft Dataverse, een cloudbased tool op Azure waar je bedrijfsdata veilig wordt opgeslagen en beheerd. Daarnaast kunnen databronnen van andere applicaties worden gekoppeld aan Microsoft Power Platform, zodat je alles op maat kunt inrichten.

Slimmer werken was nog nooit zo makkelijk  

 Hoe meer tijd je kunt besteden aan je kernactiviteiten, hoe beter je dienstverlening naar de klant. Daardoor sta je al snel een stuk sterker in de markt. Microsoft Power Platform maakt dit haalbaar voor iedereen. Het aantal handmatige klussen wordt verminderd, processen verlopen sneller en je bespaart veel tijd en geld; kansen die je eigenlijk niet kunt laten liggen, toch?

WilroffReitsma maakt het simpel  

Minder tijd kwijt zijn aan routineklusjes, meer tijd over voor je kernactiviteiten. Klinkt je dat ook niet als muziek in de oren? WilroffReitsma ondersteunt je hierin en maakt het zo simpel mogelijk voor je. Samen met jou kijken we naar de beste oplossingen voor je bedrijf en zorgen we ervoor dat je hier zoveel mogelijk voordeel uit haalt.   

Microsoft Power Platform

Dagelijkse klusjes slimmer inrichten, zodat je tijd en kosten bespaart. Klinkt dat niet goed? Dat is wat Microsoft Power Platform voor je kan doen. In een handomdraai bouw je apps, automatiseer je terugkerende taken en verander je allerlei soorten data in stuurinformatie met MicroSoft Power Apps, Microsoft Power Automate of Microsoft Power BI. En het mooie? Je hoeft er niet voor te kunnen coderen.

Ontdek het Microsoft Power Platform

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01