fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Nederland early adopter als het aankomt op de cloud

Als Nederlanders behoren we tot de wereldwijde top als het aankomt op cloudadoptie. Samen met de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Brazilië besteden we procentueel het meeste aan clouddiensten. Een goed teken, want met de cloud heb je de toekomst waar het gaat om IT. Geldt dat ook voor jouw bedrijf? Omarm jij de cloud al? 

Vooroplopen 

Het omarmen van de cloud is een goede indicatie voor wie voorop zal lopen in toekomstige IT-ontwikkelingen. Zo geven de onderzoekers van Gartner aan. De komende jaren zal de groei van cloudoplossingen groter blijven dan de groei van traditionele IT-oplossingen. Adoptie van de cloud gaat wel verder dan het gebruiken van clouddiensten, zo menen de onderzoekers; de cloud kan als fundamenteel onderdeel van je IT-architectuur bijdragen aan het realiseren van strategische bedrijfsdoelstellingen. 

Onderscheid je van concurrenten

Hoe Nederland voorop kan lopen met cloudadoptie ten opzichte van andere landen, zo kun jij je met cloudtechnologie onderscheiden van andere bedrijven. De cloud brengt allerlei voordelen die je een streepje voor kunnen geven ten opzichte van concurrenten. Dat gaat van het verbeteren van je bereikbaarheid, tot aan het opschalen van servercapaciteit

Zo kun je met de cloud onder andere: 

De cloud als facilitator van je bedrijfsdoelstellingen

Het gebruikmaken van de cloud is geen doel op zich, maar volgt idealiter het pad dat jij met je bedrijf uitzet. De technologie maakt het mogelijk om je bedrijfsdoelstellingen te behalen en heeft daarmee de rol van facilitator.  

Bij WilroffReitsma zetten we dan ook niet de oplossing centraal, maar jouw bedrijf en je doelen. We noemen dit je Business Roadmap. Wat wil jij bereiken? Over vijf maanden, over vijf jaar? En welke technologie is er voor nodig om deze doelen te verwezenlijken? Grote kans dat de cloud hierbij een van de benodigde technologieën is.  

Omarm jij de cloud al?

Het mag duidelijk zijn dat we geloven in de kracht van de cloud. Wil jij meer gebruikmaken van de cloud en zo je concurrentie een stapje voorblijven? Ben je benieuwd hoe jij en je collega’s makkelijker en sneller kunnen samenwerken? Neem contact met ons op en zorg dat jij ook het verschil maakt met de cloud! 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross