fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Microsoft Solutions Partner Infrastructure

Ons partnership met Microsoft

WilroffReitsma is al vele jaren Microsoft Solutions Partner (voorheen Gold Partner) op het gebied van Infrastructure. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het bouwen, implementeren en onderhouden van Microsoft-oplossingen op het gebied van infrastructuur.

Onze diensten in het Microsoft Solutions Partner Infrastructure-programma

Infastructure

Moderne werkplek

De voordelen van ons partnership met Microsoft voor jou

WilroffReitsma is jouw persoonlijke gids naar digitale transformatie en een optimale én veilige ICT-infrastructuur. Voor het oplossen van jouw vraagstukken, maken we vaak gebruik van Microsoft-oplossingen. Zoals Microsoft Azure, SQL Server,Windows Server en System Center. Deze oplossingen helpen jou om efficienter te werken. Bijvoorbeeld door middel van cloudopslag, betere databeveiliging en het monitoren van systemen en applicaties.

De voordelen van werken met een Microsoft Solutions Partner Infrastructure

Door te werken met een Microsoft Solutions Partner Infrastructure, haal je dus het maximale uit deze oplossingen én ben je verzekerd van deskundig advies en ondersteuning.

Toegang tot de nieuwste technologieën van Microsoft WilroffReitsma heeft als partner toegang tot de nieuwste technologieën en tools van Microsoft. Hierdoor kunnen we jou innovatieve en effectieve oplossingen bieden die voldoen aan je behoeften en eisen.
Verzekerd van deskundig advies Bij ons kan je rekenen op een snelle en betrouwbare implementatie. Uiteraard ondersteunen onze specialisten jou ook bij eventuele problemen.
Schaalbaar Onze oplossingen zijn schaalbaar en kunnen we makkelijk aanpassen aan de jouw groeiende behoeften. Het resultaat? Een langetermijnoplossing die de groei en het succes van jouw organisatie ondersteunt.
Kosteneffectiviteit Wij leveren oplossingen op maat, die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Hierdoor kunnen we de kosten optimaliseren en de waarde van je investering maximaliseren.
Meer weten?

Je kunt beter praten met WilroffReitsma

Als onafhankelijke, gespecialiseerde én gecertificeerde ICT-dienstverlener helpen wij jou met oplossingen die voor jouw organisatie werken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross