fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Microsoft

Microsoft Power BI maakt stuurinformatie van platte data

Je wilt je doelstellingen zo snel mogelijk bereiken, toch? Daarin slaag je met stuurinformatie waar je op kunt bouwen. Die informatie zit onder andere verstopt in je apps en digitale tools. De kunst is dus om die data inzichtelijk en overzichtelijk te maken. Dat bereik je met Microsoft Power BI. WilroffReitsma vertelt je graag hoe deze oplossing je helpt in het zetten van de juiste stappen.  

Wat is Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI is een van de toepassingen die onderdeel uitmaken van het Microsoft Power BI. Met deze oplossing haal je gegevens uit bepaalde bronnen, zoals een app of database, en geef je deze overzichtelijk weer in een dashboard. Zo heb je snel inzicht in bepaalde statussen, zonder dat je zelf uitgebreide analyses hoeft uit te voeren. Je bepaalt zelf welke data je wilt analyseren, en welke inzichten je wilt verkrijgen. Eenmaal ingesteld doet Power BI de rest van het werk voor je.

Toepasbaar in alle lagen van de organisatie

Het mooie van Power BI is dat je het op ieder gebied kunt inzetten. Van support tot sales, van strategie tot social media en van marketing tot human resources; koppel Microsoft Power BI aan de juiste gegevensbron, en je brengt data duidelijk en helder in kaart. Klinkt leuk, maar de voordelen worden pas echt duidelijk via praktijkvoorbeelden. Daarom, bij dezen:

Dé tool voor de digitale organisatie  

Het moge duidelijk zijn: Power BI is dé tool om waarde te halen uit de groeiende hoeveelheid data in je bedrijf. Handmatig zoeken, structureren en interpreteren hoeft niet meer; Power BI regelt het voor je. Snel, makkelijk en zonder fouten. Zo zet je nog sneller de juiste stappen, versterk je je dienstverlening en sta je sterker in de markt.

WilroffReitsma maakt het zelfs nóg simpeler

Sneller je doelstellingen behalen via data die je de weg wijst. Klinkt eigenlijk heel logisch en onmisbaar, vind je ook niet? Uiteraard staat WilroffReitsma voor je klaar om je hiermee te begeleiden. Niet alleen met Power BI, maar ook met andere Microsoft 365-oplossingen. Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat ook jouw organisatie snel profiteert van alle mogelijkheden en voordelen.

Microsoft Power Platform

Dagelijkse klusjes slimmer inrichten, zodat je tijd en kosten bespaart. Klinkt dat niet goed? Dat is wat Microsoft Power Platform voor je kan doen. In een handomdraai bouw je apps, automatiseer je terugkerende taken en verander je allerlei soorten data in stuurinformatie met MicroSoft Power Apps, Microsoft Power Automate of Microsoft Power BI. En het mooie? Je hoeft er niet voor te kunnen coderen.

Ontdek het Microsoft Power Platform

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross