fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Microsoft

Microsoft Power Automate – Automatiseer routinetaken zonder programmeerkennis

Word je ook zo moe van al die dagelijkse routineklusjes? Ja, ze zijn nodig, maar je besteedt je tijd liever aan belangrijkere zaken. Hoe ga je daar nou slim mee om? Microsoft Power Automate biedt antwoord. Met deze gebruiksvriendelijke oplossing automatiseer je routineklusjes in een handomdraai. Een kind kan de was doen. WilroffReitsma vertelt je graag hoe dat precies zit.

Wat is Microsoft Power Automate precies?

Met Microsoft Power Automate creëer je automatische werkstromen voor je apps, zoals Office 365.
Je hebt hiervoor geen programmeerkennis nodig. In plaats daarvan gebruik je regels, vergelijkbaar met het instellen van regels in je mailbox. Handmatige taken worden zo geautomatiseerd. En dat zijn er al snel meer dan je misschien denkt. Daarom is het interessant eens te kijken naar een paar van die veelvoorkomende klusjes, en hoe je deze via Power Automate slimmer inricht.

Eenvoudig automatiseren op maat 

Bovenstaande voorbeelden zijn zomaar een greep uit zaken die je met Power Automate inregelt. Doordat je de oplossing met talloze zakelijke apps kunt gebruiken, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Ideaal om je processen op maat te automatiseren. Je vermindert handmatige en repetitieve taken en bespaart veel tijd. Ook werk je makkelijker én houd je de focus op je kernactiviteiten. Wat wil je nog meer?

WilroffReitsma maakt slimmer werken simpeler

Power Automate maakt je werkdag gewoon een heel stuk gemakkelijker. Dat gemak regelen we natuurlijk graag voor jou en je collega’s. Neem contact op voor meer info over deze slimme toepassing of andere Microsoft Power Platform-toepassingen. Dan gaan we het voor je regelen.

Microsoft Power Platform

Dagelijkse klusjes slimmer inrichten, zodat je tijd en kosten bespaart. Klinkt dat niet goed? Dat is wat Microsoft Power Platform voor je kan doen. In een handomdraai bouw je apps, automatiseer je terugkerende taken en verander je allerlei soorten data in stuurinformatie met MicroSoft Power Apps, Microsoft Power Automate of Microsoft Power BI. En het mooie? Je hoeft er niet voor te kunnen coderen.

Ontdek het Microsoft Power Platform

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross