fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Microsoft

Microsoft Power Apps – Bouw je eigen apps

We worden steeds afhankelijker van apps. Logisch ook, want apps laten ons overal makkelijk werken. Zo’n beetje overal is wel een app voor. En zo niet, dan bouw je die gewoon zelf. En daar heb je tegenwoordig geen uitgebreide, technische programmeerkennis voor nodig. Met Microsoft Power Apps bouw je in een handomdraai slimme apps voor dagelijkse routineklusjes.

Apps bouwen zonder kennis van programmeren

Apps bouwen klinkt veel mensen nog altijd ingewikkeld in de oren. Geheimzinnige wiskundige codes, eentjes en nulletjes én allerlei andere technische zaken doemen algauw op. Je hebt natuurlijk geen tijd en misschien ook wel geen zin om daar in te duiken. Voor veel dagelijkse taken is dat ook helemaal niet nodig en volstaan eenvoudige apps prima. En daar komt Microsoft Power Apps – onderdeel van het Microsoft Power Platform – om de hoek kijken. Goed om helder te hebben: Power Apps is geen app of set aan apps, maar een tool om je eigen app te bouwen.

Geschikt voor dagelijkse taken

Microsoft Power Apps is namelijk ontwikkeld om heel makkelijk zelf eenvoudige apps te maken. In plaats van ingewikkelde codes gebruik je sjablonen. Even koppelen aan de gewenste databron ‒ Office 365, Teams, SharePoint, wat je maar wilt ‒ en klaar is Kees. Handig, want in een mum van tijd bouw je zo apps die je handmatige taken makkelijker maken voor je collega’s. Een paar voorbeelden:

Ideaal voor de hybride werkplek

Je ziet het: de mogelijkheden zijn niet te tellen. Ook voor jouw bedrijf biedt Power Apps talloze voordelen. Je bouwt immers snel zelf handige tools die hybride werken nog makkelijker maken; het uitwisselen van informatie op afstand verloopt sneller, efficiënter en eenvoudiger. Je collega’s besparen veel tijd en hebben daardoor meer focus op hun kerntaken. Daar krijgt je dienstverlening natuurlijk een enorme boost van. Precies wat je wilt, toch?  

Hoe ga jij Power Apps toepassen?

Wil je meer weten over de voordelen van Power Apps voor jouw organisatie, of over de andere toepassingen van het Microsoft Power Platform? Ben je op zoek naar manieren om bepaalde processen te automatiseren? Laat het ons weten en we helpen je met alles wat je nodig heb. Simpel, duidelijk en uiteraard volledig op maat.

Microsoft Power Platform

Dagelijkse klusjes slimmer inrichten, zodat je tijd en kosten bespaart. Klinkt dat niet goed? Dat is wat Microsoft Power Platform voor je kan doen. In een handomdraai bouw je apps, automatiseer je terugkerende taken en verander je allerlei soorten data in stuurinformatie met MicroSoft Power Apps, Microsoft Power Automate of Microsoft Power BI. En het mooie? Je hoeft er niet voor te kunnen coderen.

Ontdek het Microsoft Power Platform
WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross