fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Microsoft

Microsoft Inspire 2018 - Las Vegas

Afgelopen week zijn CEO Michiel Verhooren en Pre-Sales Manager Juraj Kordic, samen met 40.000 andere belangstellenden, afgereisd naar Las Vegas om de jaarlijkse partnerconferentie van Microsoft bij te wonen: Microsoft Inspire 2018.

Duizenden partners van Microsoft konden keynotes en sessies volgen over onder andere Microsoft 365 en Azure cloud business. Dit bezoek doet WilroffReitsma ieder jaar om te vernemen wat de laatste ontwikkelingen zijn en vooral om inspiratie op te doen in de boeiende wereld van IT.

Lees de bevindingen van Pre-Sales Manager Juraj.

Organisaties over de hele wereld ondergaan een transformatie die wordt aangewakkerd door alle ontwikkelingen op het gebied van de cloud, Artificial Intelligence (AI), Mixed Reality en het Internet of Things (IoT). Dit is nog maar een kleine greep uit de hedendaagse technologieën die organisaties en samenlevingen helpen om nieuwe hoogten te bereiken; retail wordt persoonlijker, bankieren wordt eenvoudiger en gezondheidszorg wordt preventiever en beter. In de kern van deze vernieuwingen staat Microsoft met haar partners. Microsoft biedt partners tools aan, waarmee zij in staat worden gesteld om steeds meer vernieuwende oplossingen te bieden.

Volledige focus op Microsoft 365, Azure en Security

Microsoft zet in op een verdere groei van eigen oplossingen en het ontwikkelen van aanverwante producten. Door deze oplossingen en producten te combineren, creëer je direct meer efficiëntie en beleving bij de eindgebruikers.
Een prachtig voorbeeld hiervan is de combinatie van Microsoft 365, Dynamics 365 en LinkedIn. Door de samensmelting van deze producten, ervaart de eindgebruiker een maximale user experience en kan hij zijn volledige (werk)potentieel beter benutten.

Deze enablement is niet alleen één van de pijlers van Microsoft, maar ook van WilroffReitsma. De ambitie om het mooiste bedrijf te zijn, is dan ook niet de wens van beide organisaties. Het is wel onze ambitie om de mooiste organisaties te faciliteren. Het gaat ons dan ook niet om de ingewikkelde technologische oplossingen, maar wel om bijdragen aan het succes van onze klanten hun medewerkers.

Eén van de andere essentiële speerpunten van Microsoft is Microsoft 365. Dit is het allesomvattend pakket van Microsoft-oplossingen voor de productiviteit, efficiëntie en veiligheid van medewerkers. Ofwel: het vertrekpunt voor de ondernemingen van tegenwoordig.

Voor wat betreft Azure passen de elementen van de oplossing steeds beter bij elkaar. Met de Azure Advisory Tool kan inzichtelijk worden gemaakt hoe je efficiënt images genereert en bepaalde patronen herkent om (virtuele) machines in elkaar te zetten.

Security is dit jaar ook een prominent onderwerp. Sinds mei 2018 is de General Data Protection Regulation (GDPR/AVG) actief. Binnen deze wetgeving wordt persoonlijk identificeerbare data beschermd. Daarnaast beginnen Ransomware, disruptie van systemen door virussen of zelfs het platleggen van landen (denk aan DDOS-aanvallen) big business te worden. Microsoft biedt met Azure Advanced Threat Protection (AATP) een goed antwoord op alle vragen naar veiligheid.

Dit komt bij Portall, de nieuwe oplossing van WilroffReitsma, ook goed samen: een geïntegreerde oplossing en GDPR-proof platform dat volledig aangepast is op specifieke ondernemingen. Deze online werkplek is gebouwd op de eerder genoemde Microsoft technologie en is aangevuld met applicaties, tools en informatie die medewerkers nodig hebben. Zo staat niets een productieve, veilige samenwerking nog in de weg.

We zien daarnaast dat Microsoft inzet op een aantal pijlers: AI, Power BI en sectorspecifieke toepassingen van oplossingen. Een mooi voorbeeld voor Microsoft is de recente overname van Github: dit platform stelt organisaties namelijk in staat om nieuwe diensten te ontwikkelen, die draaien op andere oplossingen van Microsoft. Op deze wijze wordt een ecosysteem gecreëerd dat constant in ontwikkeling is en flexibel kan bijdragen aan de groei van organisaties die hier gebruik van maken.

Meer weten?

Wil je meer te weten komen over deze ontwikkelingen en hoe WilroffReitsma hierin staat? Neem dan contact met ons op voor een gesprek.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross