fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Moderne werkplek

Microsoft Defender: Zo houd jij data binnenshuis als iedereen buitenshuis werkt

Hoe zit het eigenlijk met de security van je thuiswerkplekken? Nu hybride werken gemeengoed is geworden, is het belangrijk dat je security daarbij aansluit. De focus komt daarbij steeds vaker op laptops te liggen, ofwel endpoints. Hoe bescherm je deze tegen cyberdreigingen? Met Microsoft Defender voor Bedrijven weet je snel hoe je security ervoor staat én hoe je deze kunt versterken.

Thuiswerken vraagt om passende security 


Volledig op kantoor werken is voor veel bedrijven definitief verleden tijd. Apps en data bevinden zich vaker buiten kantoor, en daarmee buiten lokale securitymaatregelen. Vanzelfsprekend moet die data altijd sterk beveiligd zijn. Microsoft Defender helpt je hiermee, via slimme tools die securitydreigingen automatisch en proactief voorkomen, detecteren, melden en oplossen.

Inzicht in je security


Op gaten in je security zit je niet te wachten. Maar hoe sterk is je security eigenlijk écht? Microsoft Defender maakt dat realtime inzichtelijk. De tool meet de kwetsbaarheid van apparaten, apps en software, en biedt advies om de security ervan te versterken. Je ziet meteen welke dreigingen de meeste prioriteit hebben, en zo kun je meteen passende maatregelen treffen. Denk aan het bijwerken van je firewall-instellingen, blokkeren van bepaalde websites of het updaten van je Office 365-apps. 

Jouw digitale portier op de laptop


Naast inzicht biedt Microsoft Defender opties voor automatische bescherming tegen dreigingen als malware, hacks en phishing. Denk aan diverse AI-gestuurde en zelflerende tools die dreigingen herkennen en melden op basis van patronen. Hieronder vallen hackpogingen, maar ook schadelijke inhoud op websites zoals malware en scripts. Deze kunnen vervolgens automatisch onschadelijk worden gemaakt en verwijderd. Microsoft monitort en registreert bedreigingen op globaal niveau en past automatisch de beveiligingsdefinities van jouw security hierop aan. Deze is dus altijd up-to-date en dat geeft een gerust gevoel.

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk


Wat Microsoft Defender zo handig maakt, is de gebruiksvriendelijkheid. Je hebt niet veel securitykennis nodig om endpoints toch goed te beveiligen én je hebt binnen no-time inzicht in je securitystatus . Slimme tools herkennen en verwijderen dreigingen voordat ze schade kunnen aanrichten. Ook zijn er aanbevolen instellingen waarmee je een voorgeconfigureerd securitybeleid instelt voor al je werkplekken tegelijk; handige mogelijkheden die bijdragen aan een sterkere dataveiligheid, zowel binnen als buiten kantoor. 

Weerbaarder met WilroffReitsma


Wil je meer weten over de voordelen van Microsoft Defender voor Bedrijven voor jouw organisatie? Wij bieden volledige ondersteuning rondom deze tool, die onderdeel is van Microsoft 365. Als Gold Certified Partner leveren wij organisaties zakelijke Microsoft producten, services en support. Ook nemen wij je graag alle andere securitywerkzaamheden uit handen. Zo maken we security simpel en vooral zorgeloos. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross