fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


17/09/2020

Met managed services heb je geen omkijken naar IT-beheer

Managed services

Waarom zou je nog zelf je IT beheren als je eigenlijk wel wat beters te doen hebt? Alles zelf bijhouden kost steeds meer tijd en geld en daar zit je vast niet op te wachten. En dat hoeft ook niet; wij nemen dat namelijk graag bij jou uit handen. Dat doen we via een breed aanbod aan managed services. Laat ons eens kort uitleggen hoe deze services jouw zakelijke leven een stuk makkelijker maken.

Wat zijn managed services?

Heel eenvoudig: managed services zijn diensten die je afneemt en vóór jou worden beheerd. Deze besteed je uit ‒ omdat je er geen tijd voor hebt, wilt hebben of niet de juiste kennis in huis hebt. Denk bijvoorbeeld aan je werkplekbeheer, je security of zelfs het onderhoud van je complete IT-infrastructuur. Je kunt er voortaan op vertrouwen dat alles goed, veilig en snel werkt, zonder daar omkijken naar te hebben. In ruil daarvoor betaal je een vast maandelijks bedrag.

Altijd online dankzij beheer op afstand

Bij WilroffReitsma kun je terecht voor een breed scala aan managed services, waaronder diverse diensten voor je netwerk en security. We lichten er graag een aantal voor je uit, en welke voordelen deze je opleveren. 

 • Managed switch 
  Een switch wordt gebruikt om meerdere apparaten aan te sluiten op een netwerk, zonder verlies van snelheid. Denk aan computers, notebooks en netwerkprinters die via een switch met elkaar verbonden zijn en informatie kunnen uitwisselen. Switches zijn dan ook de hoekstenen van bedrijfsnetwerken. Via onze managed switch-diensten verzorgen wij het beheer en onderhoud van je switch, zodat je optimaal van alle apparaten in je netwerk gebruik kunt maken.
 • Managed router
  Routers worden gebruikt om meerdere apparaten tegelijk gebruik te laten maken van het internet. Internetsignalen die via het modem binnenkomen, worden door de router verdeeld over alle aangesloten apparaten. Routers kunnen zijn ingebouwd bij de modem, maar ze zijn ook los verkrijgbaar. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat routers goed worden ingesteld en onderhouden, bijvoorbeeld door regelmatig de firmware te updaten. Via onze managed router-dienstverlening nemen wij je die werkzaamheden uit handen.
 • Managed wifi
  Om overal op kantoor ook draadloos verbonden te zijn met het netwerk en het internet, gebruik je een of meerdere access points. Dit zijn als het ware switches, maar dan draadloos. Omdat draadloze technologieën blijven ontwikkelen en het aantal draadloze devices door de tijd heen verandert, is het des te belangrijker om de juiste hardware en instellingen in stand te houden. Met managed wifi nemen we je het onderhoud van je access points uit handen, zodat jij overal probleemloos en snel van wifi gebruik kunt maken. 
 • Managed firewall
  Een firewall kun je zien als een soort digitale portier die beslist wie er bij je mag binnenkomen en wie niet. Hiermee kun je bijvoorbeeld ongewenst verkeer van je bedrijfsnetwerk of intranet weren, zoals hackers en ransomwareaanvallen. Firewalls herkennen ongewenst verkeer op basis van allerlei instellingen en configuraties. Die stellen wij helemaal voor je in, zodat jouw netwerken sterk beveiligd zijn tegen zaken die je productiviteit kunnen beïnvloeden. Dat werkt toch net even wat lekkerder.

Topje van de ijsberg

Naast deze beheerdiensten ondersteunen we met nog veel meer zaken. We leveren, beheren en optimaliseren je werkplekken in de cloud, zodat je collega’s overal aan de slag kunnen. Groeit je organisatie, dan schalen wij je IT bij zodat deze perfect aansluit bij de nieuwe situatie. En heb je behoefte aan support, dan staan wij 24×7 tot je beschikking. We doen wat we beloven, zodat jij en je collega’s iedere dag het beste uit jezelf kunnen halen.

Meer weten?

Wil jij ook niet langer onnodig veel tijd en geld besteden aan IT-beheer? Dat begrijpen we maar al te goed. Laten we daarom samen kijken hoe we jouw IT nog slimmer kunnen inrichten, zodat jij alle tijd overhoudt voor je bedrijfsvoering.  Lees hier welke IT-taken je al IT-beheerder je liever kwijt dan rijk bent.