fbpx
Support
Contact
ContactSupport
KPN

Met KPN ÉÉN en WilroffReitsma klaar voor de toekomst

KPN ÉÉN is dé totaaloplossing voor zakelijke communicatie waarbij je profiteert van één aanspreekpunt, één factuur en één contract. Met internet, vaste telefonie en mobiele telefonie gebundeld heb je altijd de verbinding die je nodig hebt. Combineer deze met de aanvullende dienstverlening van WilroffReitsma en je bent verzekerd van een toekomstbestendige communicatieoplossing. We zien namelijk dat de wereld om ons heen in een hoog tempo verandert; kies met KPN ÉÉN en WilroffReitsma voor een totaaloplossing die mee verandert.

Onderzoeksbureau Gartner voorspelt een aantal trends en ontwikkelingen die grote gevolgen hebben voor de manier waarop we werken. Ontwikkelingen waar je met KPN ÉÉN op voorbereid bent.

De helft van de workforce bestaat in 2020 uit millennials

Deze nieuwe generatie medewerkers staat ook wel bekend als de digital natives. Zij leven digitaal en denken (bijna) digitaal. Ze zijn geboren met het internet en gewend overal en altijd toegang te hebben tot apps en informatie. Het is daarom belangrijk dat je een oplossing biedt die deze manier van werken ondersteunt, op het device dat zij willen en op de plek waar zij willen werken. De oplossingen van KPN ÉÉN werken zeer intuïtief en zijn afgestemd op de gebruikerswensen. Ook werkt KPN ÉÉN met alle type smartphones, laptops en workstations. Millennials zijn een doelgroep met een duidelijk wensenlijstje, maar ook een die heel goed kan werken als daaraan voldaan wordt. Lees ook: KPN ÉÉN laat jouw collega's slimmer samenwerken

40 procent werkt in 2020 op projectbasis

Werkzaamheden vinden steeds meer projectmatig plaats. Dit kunnen zzp’ers zijn, maar ook uitzendkrachten en gedetacheerde professionals. Op deze manier blijft een organisatie flexibel en efficiënt werken. Het heeft echter wel als gevolg dat de ICT-behoefte om meer flexibiliteit vraagt. Medewerkers hebben toch een eigen werkplek nodig met e-mail, telefoonnummer en toegang tot bedrijfsapplicaties. Met KPN ÉÉN schaal je eenvoudig op en af waar het gaat om het aantal gebruikers. Je zit niet vast aan langlopende contracten en betaalt eenvoudig naar gebruik, per maand.

Het fysieke kantoor is niet langer onze belangrijkste werkplek

Met het aantal flexwerkers en thuiswerkers is het kantoor allang niet meer de belangrijkste werkplek. Voortaan is de werkplek daar waar de gebruiker is. Of dit nu thuis aan de eettafel, onderweg in de trein of op een flexwerkplek is. Daarom ben je met KPN ÉÉN overal net zo productief én bereikbaar als op kantoor. KPN ÉÉN integreert vaste en mobiele telefonie. Oproepen naar je vaste nummer ontvang je met hetzelfde gemak op je smartphone, en andersom. En je hebt overal toegang tot je vertrouwde werkomgeving, apps en bestanden via een beveiligde verbinding.

Schakel met ons; wij schakelen met de rest

Jouw bedrijf is uniek en daarom is geen oplossing direct 100 procent passend. Wij zorgen ervoor dat je gekozen oplossing zo goed mogelijk past bij jou en je collega’s. Het kan zijn dat er extra functionaliteiten nodig zijn, bepaalde oplossingen niet nodig zijn of juist toegevoegd moeten worden. Het enige wat jij hoeft te doen, is je wensen met ons bespreken. Wij verzorgen het beheer en nemen je alle randzaken uit handen. Jij profiteert van één totaaloplossing die werkt. Wil jij ook zeker zijn van toekomstbestendige communicatie-oplossingen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie kan je ook onze KPN ÉÉN Whitepaper en onze Case Study bij Alfa Wassermann, The Netherlands lezen.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross