fbpx
Medewerker Commerciële Binnendienst

Medewerker Commerciële Binnendienst

Je kunt beter werken bij WilroffReitsma

Wil jij werken bij hét toonaangevende IT- en Telecombedrijf in Nederland en voel jij je thuis in het commerciële hart van een organisatie? Vind jij het een sport om samen met jouw accountmanagers van elke opdracht en elke klant een succes te maken? Dan hebben wij een prachtige functie voor je als Medewerker Commerciële Binnendienst bij WilroffReitsma.

Wil je deel uitmaken van een dynamisch team met de ambitie om de beste ICT dienstverlener in de markt te zijn, dan zoeken wij jou!

Als Medewerker Commerciële Binnendienst ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je hebt contact met jouw klanten via de telefoon en de mail. Je komt te werken in een team met overige commerciële collega’s in de binnendienst. Je werkt nauw samen met de aan jouw gekoppelde accountmanagers. De sfeer in het team is open, informeel en collegiaal. Natuurlijk zijn wij resultaatgericht en krijgen wij een kick van tevreden klanten die orders plaatsen.

Je werkt 32 tot 40 uur per week.

Wat jij gaat doen als Medewerker Commerciële Binnendienst:

Wat verwachten we van jou?

Wat krijg jij van ons?

Over WilroffReitsma

WilroffReitsma is een jonge, dynamische organisatie en belangrijke speler in de zakelijke IT & Telecomwereld. WilroffReitsma maakt het simpel. Dat wil zeggen: wij ontzorgen onze klanten in het MKB op het gebied van IT & Telecom zodat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Verspreid over twee moderne kantoren in Halfweg en Amersfoort bieden we je een bijzonder goede werksfeer, inclusief altijd gezellige borrels, toffe feesten en uitjes. En dan zwijgen we nog over onze kantines met pooltafel, tafelvoetbaltafel, ingebouwde bar en bioscoop.

Koffie?

We horen je denken: sign me up! Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe; jouw collega’s zitten namelijk te popelen om je uit te nodigen voor een goed gesprek en een kop koffie om nader kennis te maken.

Reageren kan op hr@wilroffreitsma.nl, t.a.v. Esmée Hoppenbrouwers/Tamara Mell. Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Ronald Tol; 06-51329485.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01