fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Medewerker Commerciële Binnendienst

Medewerker Commerciële Binnendienst

Je kunt beter werken bij WilroffReitsma

Als Medewerker Commerciële Binnendienst ben je het aanspreekpunt van onze organisatie klanten en accountmanagers Jij bent verantwoordelijk voor klantcontact, orderbeheer in samenspraak met verkoop en inkoop, offertebeheer, en het maken van afspraken voor je buitendienst collega. Hier coördineer je alle acties met betrekking tot de dienstverlening en verricht de bijbehorende administratieve en controlerende werkzaamheden. Met de juiste combinatie van enthousiasme, precisie en doorzettingsvermogen zorg jij ervoor dat je succesvol bent in deze functie. Je ziet commerciële kansen en pakt deze proactief op.

Daarnaast ondersteun je jouw collega's, accountmanagers in de buitendienst, door gestandaardiseerde offertes op te stellen, corrigeren en nabellen. Lopende offertes werk je uit, je behandelt eventuele wijzigingen en verwerkt de offertes en opdrachten in onze automatiseringssystemen. Vanuit je interesse in de klant, zie je commerciële kansen en werk je deze kansen uit in klantgerichte voorstellen of speelt belangrijke kansen door aan je accountmanager.

Jij bent:

Wat jij gaat doen:

Jij krijgt:

Over WilroffReitsma

WilroffReitsma is een jonge, dynamische organisatie en belangrijke speler in de zakelijke IT & Telecomwereld. WilroffReitsma maakt het simpel. Dat wil zeggen: wij ontzorgen onze klanten in het MKB op het gebied van IT & Telecom zodat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Verspreid over twee moderne kantoren in Halfweg en Amersfoort bieden we je een bijzonder goede werksfeer, inclusief altijd gezellige borrels, toffe feesten en uitjes. En dan zwijgen we nog over onze kantines met pooltafel, tafelvoetbaltafel, ingebouwde bar en bioscoop.

Koffie?

We horen je denken: sign me up! Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe; jouw collega’s zitten namelijk te popelen om je uit te nodigen voor een goed gesprek en een kop koffie om nader kennis te maken.

Reageren kan op hr@wilroffreitsma.nl, t.a.v. mevrouw T.V. Mell. Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Tina Angel: 06-51284401.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross