fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Medewerker beheerdesk

Medewerker beheerdesk

Je kunt beter werken bij WilroffReitsma

Wil jij werken bij hét toonaangevende IT- en Telecombedrijf in Nederland en voel jij je thuis in het technische hart van een organisatie? Vind jij het een sport om problemen te analyseren, op te lossen en zo klanten blij te maken en te houden? Dan hebben wij een prachtige functie voor je als Medewerker Beheerdesk bij WilroffReitsma.

Wil je deel uitmaken van een jong en dynamisch team met de ambitie om de beste ICT dienstverlener in de markt te zijn, dan zoeken wij jou!

Als Medewerker Beheerdesk bij WilroffReitsma maak je integraal deel uit van ons team dat verantwoordelijk is voor het operationeel houden van onze interne automatisering. Jouw essentiële bijdrage strekt zich uit tot de ondersteuning van interne netwerken, servers, werkstations, e-mailoplossingen en ERP-oplossingen. In deze rol fungeer je tevens als de vraagbaak voor alle medewerkers van WilroffReitsma en onze klanten met betrekking tot ICT-gerelateerde vraagstukken.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het monitoren en oplossen van storingen (incidenten) en serviceaanvragen, inclusief routinetaken in het kader van Managed Service contracten. Je draagt actief bij aan de proactieve beheerprocessen, zowel intern als bij klanten.

Je werkt 32 tot 40 uur per week.

Wat jij gaat doen als medewerker beheerdesk?

Wat verwachten we van jou?

Wat krijg jij van ons?

Over WilroffReitsma 

WilroffReitsma is een jonge, dynamische organisatie en belangrijke speler in de zakelijke IT & Telecomwereld. WilroffReitsma maakt het simpel. Dat wil zeggen, wij ontzorgen onze klanten in het MKB op het gebied van IT & Telecom zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Verspreid over twee moderne kantoren in Halfweg en Amersfoort bieden we je een uitstekende werksfeer, inclusief de altijd gezellige borrels, toffe feesten en uitjes. En dan zwijgen we nog over onze kantines met pooltafel, tafelvoetbaltafel, ingebouwde bar en bioscoop.

Koffie? 

We horen je denken: sign me up! Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe; jouw collega’s zitten namelijk te popelen om je uit te nodigen voor een goed gesprek en een kop koffie om nader kennis te maken.

Reageren kan via hr@wilroffreitsma.nl t.a.v. Esmée Hoppenbrouwers of Tamara Mell. Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Patrick de Boer 06-82007284

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross