fbpx
Marketing intelligence analist

Marketing Intelligence Analist

Je kunt beter werken bij WilroffReitsma

Functieomschrijving

Wil jij werken bij hét toonaangevende IT- en Telecombedrijf voor het MKB in Nederland en voel jij je thuis in het commerciële hart van een organisatie?

Wij zijn op zoek naar een marketing intelligence analist. Als marketing intelligence analist word je de rechterhand van onze Marketing & Business Development manager.

Als meewerkend marketing intelligence analist ben jij de rechterhand van de Marketing & Business Developer Manager. In jouw functie ben jij onmisbaar voor de organisatie. Je hebt een coördinerende rol bij het optimaal inrichten en benutten van de IT-architectuur en datamanagement voor marketingdoeleinden. Je werkt veel samen met de collega’s van DevOps om het systeem gebruiksvriendelijk en efficiënt te maken en houden.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verrijken en onderhouden van het CRM / database. Hiervoor analyseer je prospect- en klantdata en vertaalt dit naar klantinzichten en gerichte adviezen. Zowel voor het verbeteren van de klantervaring, het optimaliseren van marketingcampagnes als ook voor retentie, up-sell, cross-sell en andere commerciële activiteiten. Deze resultaten visualiseer je in heldere rapportages, presentaties en dashboards.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van (geautomatiseerde) e-mail marketingcampagnes, waarbij de database optimaal wordt benut. Daarnaast ontwikkel je strategische marketingplannen met een 360 graden benadering.

Wat breng je mee:

Wat jij gaat doen als marketing intelligence analist:

Wat krijg jij van ons?

Over WilroffReitsma

WilroffReitsma is een jonge, dynamische organisatie en belangrijke speler in de zakelijke IT & Telecomwereld. WilroffReitsma maakt het simpel. Dat wil zeggen, wij ontzorgen onze klanten in het MKB op het gebied van IT & Telecom zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Verspreid over twee moderne kantoren in Halfweg en Amersfoort bieden we je een een enorm goede werksfeer, inclusief de altijd gezellige borrels, toffe feesten en uitjes. En dan zwijgen we nog over onze kantines met pooltafel, tafelvoetbaltafel, ingebouwde bar en bioscoop.

Koffie?

We horen je denken: sign me up! Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe; jouw collega’s zitten namelijk te popelen om je uit te nodigen voor een goed gesprek en een kop koffie om nader kennis te maken.

Reageren kan op hr@wilroffreitsma.nl t.a.v. Tamara Mell. Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Marjolein Tetteroo-Reman: 06-11418140.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl
020 40 777 00

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01