fbpx
Marketing communicatie medewerker

Marketing communicatie medewerker

Je kunt beter werken bij WilroffReitsma

Functieomschrijving

Wil jij werken bij hét toonaangevende IT- en Telecombedrijf voor het MKB in Nederland en voel jij je thuis in het commerciële hart van een organisatie?

Als marketing en communicatie medewerker ben jij de rechterhand van de Marketing & Business Developer Manager. Je werkt nauw samen in het kader van marketingactiviteiten- en uitingen en de organisatie van evenementen. Jij bent verantwoordelijk voor alle interne en externe / online en offline communicatie rondom de organisatie en de partners. Je houdt de corporate en product gebonden marketingwebsites actueel en up-to-date. Tevens denk je mee over het in de markt zetten van (nieuwe) producten.

Om de organisatie nóg beter op de kaart te zetten en om de sales te stimuleren, bedenk je nieuwe content in overleg met de Solution Consultants. Denk hierbij aan het maken van presentaties, opzetten van (online) campagnes; social media, nieuwsbrieven, advertenties, direct mailings, websites en evenementen.

Je schrijft teksten en verzorgt de ontwikkeling en reactie van zowel online als offline communicatie-uitingen. Denk bij offline communicatie vooral aan flyers en folders. Bij online communicatie gaat het vooral om de nieuwsbrieven. Je selecteert het juiste (film) beeldmateriaal en beoordeelt de layout. Oftewel, jij bent de hoofdredacteur als het gaat om alle communicatie-uitingen.

Naast de communicatie en zichtbaarheid van de organisatie ben je eveneens verantwoordelijk voor de interne communicatie. Jij zorgt voor interne ‘engagement’ middels de nieuwsbrief en de Portall pagina.

Kortom, een functie met veel vrijheid waarin jij jouw creativiteit en visie op los kunt laten.

Wat breng je mee:

Wat jij gaat doen als Marketing communicatie medewerker:

Wat krijg jij van ons?

Over WilroffReitsma

WilroffReitsma is een jonge, dynamische organisatie en belangrijke speler in de zakelijke IT & Telecomwereld. WilroffReitsma maakt het simpel. Dat wil zeggen, wij ontzorgen onze klanten in het MKB op het gebied van IT & Telecom zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Verspreid over twee moderne kantoren in Halfweg en Amersfoort bieden we je een een enorm goede werksfeer, inclusief de altijd gezellige borrels, toffe feesten en uitjes. En dan zwijgen we nog over onze kantines met pooltafel, tafelvoetbaltafel, ingebouwde bar en bioscoop.

Koffie?

We horen je denken: sign me up! Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe; jouw collega’s zitten namelijk te popelen om je uit te nodigen voor een goed gesprek en een kop koffie om nader kennis te maken.

Reageren kan op hr@wilroffreitsma.nl t.a.v. Tamara Mell. Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Marjolein Tetteroo-Reman: 06-11418140.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl
020 40 777 00

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01