fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

WilroffReitsma maakt het simpel

Per 1 januari 2017 introduceren de in september gefuseerde ICT- en telecompartijen Wilroff Systemhouse en Reitsma Groep de nieuwe naam van het fusiebedrijf: WilroffReitsma.

Niet alleen de naam en de uitstraling zijn vernieuwd, ook worden dankzij het samengaan nog completere oplossingen geleverd. "De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het integreren van beide bedrijven. We zijn trots op de mijlpaal die we met de introductie van het nieuwe merk op 1 januari 2017 hebben bereikt", vertelt CEO Michiel Verhooren.

Verhooren ziet dat traditionele Telecom- en IT-diensten steeds meer integreren en worden vervangen door nieuwe technologieën en cloudoplossingen. "Organisaties zoeken daarbij een partij die alles onder één dak heeft. Een partner die een antwoord heeft op de 'digitale transformatie' waar bedrijven momenteel doorheen gaan. Met de geïntegreerde dienstverlening van WilroffReitsma kunnen we daar nu beter op inspelen dan ooit", aldus Verhooren.

Willem Ellemeet, CTO, voegt daaraan toe: "Het verbinden van de IT-kennis van Wilroff Systemhouse en de telecomkennis van Reitsma Groep stelt ons in staat om klanten flexibelere en completere oplossingen te bieden. Op die manier zorgen we ervoor dat MKB-organisaties optimaal kunnen profiteren van alle kansen die nieuwe technologieën met zich mee brengen, zonder dat men daar zelf een expert voor hoeft te zijn. We maken het begrijpelijk en gemakkelijk."

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross