fbpx
KPN Strategisch Partner2020-07-08T18:09:23+02:00

KPN Strategisch Partner

WilroffReitsma – Strategisch Partner KPN 

WilroffReitsma is KPN Partner. Als Strategisch KPN Partner, de hoogste kwalificatie en behorend bij de top vier, kunnen wij alle zakelijke producten van KPN, waaronder KPN ÉÉN, KPN Glasvezel, Office 365, KPN Mobiel en KPN Internet & Bellen, aanbieden. KPN heeft de formule geïntroduceerd op basis van huisaandeel KPN, de omvang van de partner, de productdichtheid bij onze relaties en de klanttevredenheid. Zo kunnen w een servicegerichte en persoonlijke distributie bieden. Bedrijven hoeven hiermee niet langer te schakelen tussen leveranciers voor IT en Telecom, maar kunnen terecht bij WilroffReitsma als gecertificeerd KPN Partner.

Om KPN Strategisch Partner te worden, dien je te voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis, service, kwaliteit en professionaliteit. Hiervoor hebben we een complex certificeringstraject doorlopen voordat we de unieke status  ontvingen. Wij kunnen namelijk niet alleen advies geven over de oplossingen van KPN, maar ook de installatie, facturatie en service achteraf verzorgen. Hiermee heb je dus maar één aanspreekpunt voor al je vragen.  

KPN kiest ervoor om met Business Partners samen te werken. Ten eerste omdat organisaties op deze wijze een echt onafhankelijk en persoonlijk advies over IT en Telecom krijgen. Bovendien profiteren bedrijven van de kracht en expertise van een regionale partner die exact op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Vast, mobiel, data en IT-diensten integreren namelijk steeds meer tot werken in de cloud en daarom is het aan te raden om je te laten adviseren over de nieuwste ontwikkelingen. Onze zakelijke adviseurs gaan graag met jou in gesprek om jouw bedrijfsvoering (verder) te optimaliseren, jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je productief en flexibel kunt werken. 

KPN Partner WilroffReitsma voor al jouw bedrijfscommunicatie

Als je kiest voor een Strategisch Partner van KPN, kies je voor een totaalleverancier die alle kennis onder één dak heeft en kies je daarnaast voor een partner die de complexe wereld van IT & Telecom simpel maakt. Wij kunnen namelijk de meest gecompliceerde vraagstukken aan, bieden alle producten en diensten van KPN en zijn gewend aan bedrijfskritische projecten. Wij hebben een eigen, hooggekwalificeerde Servicedesk en een professioneel nazorgtraject. 

Ben je benieuwd wat de laatste oplossingen van KPN voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bijvoorbeeld met KNP ÉÉN? Neem dan contact met ons op en laat je, onder het genot van een kop koffie, vrijblijvend door ons adviseren

Meer informatie ontvangen over KPN? 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

KPN Partner