fbpx
KPN Platinum Excellence Business Partner2018-11-27T14:57:43+01:00

KPN Platinum Excellence Business Partner

WilroffReitsma en KPN 

WilroffReitsma is Platinum Excellence Business Partner van KPN. Als Excellence Partner van KPN kunnen wij alle zakelijke producten van KPN, waaronder KPN ÉÉN, KPN Glasvezel, Office 365, KPN Mobiel en KPN Internet & Bellen, aanbieden. KPN heeft de Excellence formule geïntroduceerd om een servicegerichte en persoonlijke distributie te kunnen bieden. Bedrijven hoeven hiermee niet langer te schakelen tussen leveranciers voor IT en Telecom, maar kunnen terecht bij de Excellence gecertificeerde KPN Business Partner WilroffReitsma.  

KPN Platinum Excellence Business Partner 

Om Excellence Partner van KPN te worden, dien je te voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis, service, kwaliteit en professionaliteit. Hiervoor hebben we een complex certificeringstraject doorlopen voordat we de unieke status van Platinum Excellence Partner ontvingen. Wij kunnen namelijk niet alleen advies geven over de oplossingen van KPN, maar ook de installatie, facturatie en service achteraf verzorgen. Hiermee heb je dus maar één aanspreekpunt voor al je vragen.  

KPN kiest ervoor om met Business partners samen te werken. Ten eerste omdat organisaties op deze wijze een echt onafhankelijk en persoonlijk advies over IT en Telecom krijgen. Bovendien profiteren bedrijven van de kracht en expertise van een regionale partner die exact op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Vast, mobiel, data en IT-diensten integreren namelijk steeds meer tot werken in de cloud en daarom is het aan te raden om je te laten adviseren over de nieuwste ontwikkelingen. Onze zakelijke adviseurs gaan graag met jou in gesprek om jouw bedrijfsvoering (verder) te optimaliseren, jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je productief en flexibel kunt werken. 

WilroffReitsma voor al jouw bedrijfscommunicatie van KPN

Als je kiest voor een Platinum Excellence Business Partner van KPN, kies je voor een totaalleverancier die alle kennis onder één dak heeft en kies je daarnaast voor een partner die de complexe wereld van IT & Telecom simpel maakt. Platinum Excellence Partners kunnen namelijk de meest gecompliceerde vraagstukken aan, bieden alle producten en diensten van KPN en zijn gewend aan bedrijfskritische projecten. Wij hebben een eigen, hooggekwalificeerde Servicedesk en een professioneel nazorgtraject. 

Ben je benieuwd wat de laatste oplossingen van KPN voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en laat je, onder het genot van een kop koffie, vrijblijvend door ons adviseren

Meer informatie ontvangen over KPN? 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

KPN ÉÉN