fbpx
Support
Contact
ContactSupport
KPN Health Partner

KPN Health Partner

Zorgkosten blijven jaarlijks stijgen, we moeten meer doen met minder mensen en tegelijkertijd moet goede zorg betaalbaar blijven. Dat vraagt om duurzame veranderingen. Wil jij meer grip krijgen op het automatiseren, digitaliseren en verduurzamen van je zorgproces? Dan zijn wij de gecertificeerde partij die je daarbij kan helpen.

WilroffReitsma en KPN Health

Als KPN Health Partner helpen wij zorginstellingen -in samenwerking met KPN- om succesvol digitaal te transformeren én de gezondheidszorg in Nederland toegankelijker te maken en te houden.

Minder zorg naar je IT, meer zorg naar je patiënten

Zorgprofessionals willen vanuit hun passie en expertise de beste en warme zorg leveren aan hun cliënten en patiënten. Laat ons daarom de zorg voor bereikbaarheid en toezichthoudende mensgerichte technologie verzorgen. Met diensten die specifiek voor de zorgsector zijn ontwikkeld, til je jullie dienstverlening naar een hoger niveau.

Goede, betaalbare en toegankelijke zorg

Samen met KPN Health hebben we als missie om de zorg goed, betaalbaar en vooral voor iedereen toegankelijk houden. Dus of dit nu is voor patiënten, zorgverleners of jouw directe collega’s: het doel is om er te zijn voor iedereen. Als een van de weinige KPN Health Certified Partners in Nederland weten wij wat er in het zorgproces speelt en nodig kan zijn bij jou in de organisatie. Daarnaast denken wij graag mee over jouw uitdagingen op IT-vlak. Samen zetten we de volgende stap in digitalisering.

Onze KPN Health diensten

Digitale werkplek

Maakt digitaal samenwerken mogelijk

KPN ZorgMessenger

Veilig mailen, chatten en videobellen

ZorgVrij Domotica

De beste mix van traditionele en toezichthoudende zorgdomotica

ZorgCloud

De zorg veilig verbonden

E-Zorg

De digitale snelweg voor de zorg

KPN Health Exchange

Hét platform voor jouw patiëntendata

Meer weten?

Samen werken aan de zorg van morgen?

Meer tijd besteden aan het zorgen voor patiënten, in plaats van stoeien met ingewikkelde IT-systemen? WilroffReitsma maakt het simpel. Wij tillen jouw digitale dienstverlening naar een hoger niveau. Als onafhankelijke, gespecialiseerde én gecertificeerde ICT-dienstverlener helpen wij jou met oplossingen die voor jouw zorgorganisatie werken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross