fbpx
Support
Contact
ContactSupport
KPN EEN

KPN EEN zakelijk

Eén zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie.

Eenvoudig beheer van al je diensten

Wil jij ook alle aandacht hebben voor je dienstverlening? Dan is het fijn als je IT in ieder geval geen afleiding vormt.

Met KPN EEN zakelijk behoud je je focus. Hiermee combineer je zakelijk internet, vaste telefonie én mobiele telefonie in één. Je kiest zelf welke producten jouw bedrijf nodig heeft. De voordelen zijn onder andere EEN contract, EEN factuur en EEN aanspreekpunt voor EEN vast bedrag per maand. Dit is een oplossing die bovendien makkelijk schaalbaar is tegen een vast maandelijks bedrag.

Eenvoudig, handig en wel zo overzichtelijk.

EEN geïntegreerde cloudoplossing

KPN EEN zakelijke is de oplossing voor jouw ICT-omgeving. In het kort: EEN geïntegreerde cloudoplossing voor je vaste en mobiele telefonie èn vast en mobiel internet.

Het platform wordt continu vernieuwd en voorzien van nieuwe functionaliteiten. Deze updates zijn inbegrepen en het beheer doen wij voor je!

100% altijd online garantie

Back-ups, telefonie, het gebruik van apps… Steeds meer diensten lopen via het internet. Je wil dan ook dat je collega’s altijd online zijn, zonder gedoe. KPN EEN maakt het mogelijk.

De snelle en stabiele internetverbinding laat je collega’s probleemloos werken. En mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan blijf je gewoon doorwerken; in dat geval schakelt je netwerk over op 4G als back–up verbinding. En die storing zelf? Die is zo opgelost.

Je online tools en collega’s blijven dus gewoon online en toegankelijk. Dat is wel zo prettig!

24×7 goed beveiligd

Dat veiligheid heel belangrijk is voor je organisatie is natuurlijk geen verrassing. KPN EEN zakelijk ondersteunt je hierin. Zo is je internetverbinding voorzien van krachtige beveiligingstechnieken, wat het risico van cyberaanvallen verlaagt.

Daarnaast levert WilroffReitsma deze zakelijke KPN dienst met beveiligingssoftware waarmee je je veiligheid nog verder opschroeft. Zo laat je jouw collega’s direct veiliger werken, zonder dat zaken als hacks en malware roet in het eten gooien. En kun jij met een gerust gevoel ondernemen. 

Volledige controle over je telefonie

Het is natuurlijk prettig als je IT-oplossing met je meebeweegt op het moment dat daar behoefte aan is. Dat geldt ook voor je telefonie. Bij KPN EEN zakelijk draait je telefoniecentrale in de cloud. Je stelt alles eenvoudig in via een online beheerportal. Wil je belgroepen instellen, telefoonnummers aanmaken of nummers doorschakelen? Dan regel je dat eenvoudig zelf, of je laat ons het doen. En naar het onderhoud van deze telefooncentrale heb je ook geen omkijken; dat wordt door de specialisten van KPN gedaan. 

Altijd bereikbaar dankzij vast-mobielintegratie

Weet je wanneer je collega‘s pas écht bereikbaar zijn? Als klanten en andere collega’s hen kunnen bellen via één nummer. Daarom kun je vaste en mobiele telefonie integreren. Je collega’s zijn daardoor altijd bereikbaar op hun vaste zakelijke nummer, of ze nu hun vaste telefoon of mobiele telefoon gebruiken. Het gebruik van één nummer staat niet alleen professioneel, het verbetert ook de bereikbaarheid van je organisatie. 

partnership

KPN Strategisch Partner

Vast, mobiel, data en IT integreren steeds meer en steeds verder. Daarom zijn organisaties op zoek naar één totaalleverancier. Voor jou betekent dit alle gemak onder één dak, met snelle en persoonlijke service. Daarom is WilroffReitsma KPN Strategisch Partner, de hoogste partnerkwalificatie van KPN. Dit zijn wij, als één van de vier, o.a door ons huisaandeel KPN en de klanttevredenheid. Wij verzorgen daarom het advies, de installatie, de facturatie en de service. Kortom: wij zijn jouw eigen, persoonlijke, aanspreekpunt voor alle KPN vragen. Simpel.

Ik kies voor KPN EEN

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross