fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Succesverhalen

Koninklijke Saan: “Modern en flexibel werken dankzij de oplossingen van WilroffReitsma”

Koninklijke Saan is al 125 jaar een expert in beweging. Of je nu een machine of een hele productielijn moet verhuizen. Een hijskraan voor een dag nodig hebt, op zoek bent naar een logistiek partner voor een bouwproject of een kostbaar kunstobject wil verplaatsen. Voor elk logistiek vraagstuk heeft Koninklijke Saan een antwoord.

Tegelijk met de verhuizing naar een nieuw pand wilde de logistiek dienstverlener op een andere manier gaan werken. Modern en flexibel. Met een betere beschikbaarheid en bereikbaarheid richting hun klanten en leveranciers. WilroffReitsma heeft geholpen met de digitalisering en modernisering van telefonie en werkplekken.

De oplossingen die WilroffReitsma bij Koninklijke Saan geïmplementeerd heeft

Telefonie, Cloud, Security en IT

Koninklijke Saan is overgestapt naar een digitale receptie, waarbij ze gebruikmaken van een keuzemenu. Nu komen telefoongesprekken direct binnen bij de juiste persoon of afdeling.

Via de Saan-app hebben de kraanmachinisten en machinetransporteurs de gegevens voor hun werk op hun telefoon. Hierin zien ze niet alleen hun werkplanning en de beschikbare materialen. Ook de opdrachtbon kan in de app ondertekend worden door de opdrachtgever. De klant krijgt hiervan automatisch een kopie via de mail.

Offertes en facturen worden altijd digitaal naar de klant gestuurd. En alle werkplekken draaien volledig in de Cloud met Microsoft Azure en KPN EEN. Met de remote werkplek is het nu ook heel eenvoudig om vanuit huis samen te werken. Met een veilige toegang tot alle programma’s en bestanden.

Advies voor de toekomst

WilroffReitsma denkt mee met de klant en geeft advies voor de toekomst. De klant bepaalt zelf het tempo waarin dit gebeurt en alle aanpassingen zijn ondersteunend aan het proces.

“We ondersteunen en ontzorgen de klant van A tot Z. Van de migratie van hun IT-omgeving tot het op orde brengen van hun security en werkplekbeheer. Zo hielpen wij Koninklijke Saan efficiënter te werken en beter te communiceren”, aldus Jeroen van Giersbergen, Accountmanager Solutions bij WilroffReitsma.

Wil jij ook efficiënter werken en beter communiceren? WilroffReitsma maakt het simpel. Bekijk ons succesverhaal met Koninklijke Saan en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag hoe we jouw organisatie kunnen helpen tijdens jullie reis naar digitale transformatie.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross