fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


27/03/2019

Kom ook naar The Digital Dutch; hét event voor digitale kansen op 11 april

Ben je benieuwd naar de technologie van de toekomst? Wil je weten welke digitale kansen er voor jouw bedrijf zijn? Kom dan naar The Digital Dutch 2019 en ervaar de mogelijkhedenLaat ons weten of je komt en we verzorgen jouw registratie. Wij zijn er zeker bij. Jij ook?  

The Digital Dutch 2019: digitale kansen dichtbij
The Digital Dutch is hét event voor ondernemend Nederland waar digitale kansen, inspiratie en innovatie centraal staan. Dit jaar vindt alweer de vierde editie van het evenement plaats. Welke ontwikkelingen komen eraan en welke kansen zijn er nu al voor jouw bedrijf op het gebied van digitalisering? Je leert het allemaal tijdens The Digital Dutch. 

Waarom je gaat?
Het evenement zit boordevol interessante onderdelen. Wat dacht je van het hoofdprogramma waarin zes sprekers vertellen over digitale kansen, inspiratie, innovatie en leiderschap? En op de Innovatievloer zijn verschillende pleinen waar je terechtkunt voor demonstraties, de laatste innovaties en praktijkcases. Op het Ondernemersplein krijg je antwoord op al je ondernemersvragen met betrekking tot digitalisering. Verder zijn er allerlei verdiepingssessies over de kansen van bijvoorbeeld artificial intelligence, blockchain, 5G en het IoT. Genoeg te zien én beleven dus! 

Handige informatie op een rijtje: 

The Digital Dutch
Jaarbeurs, Utrecht
donderdag 11 april
11.00  18.00 uur 

Meer weten of aanmelden?
Wil je er graag bij zijn op 11 aprilNeem dan contact op met je contactpersoon bij WilroffReitsma en we zorgen ervoor dat jij en eventueel je collegaeen toegangskaart krijgen. Je kunt op eigen gelegenheid het event bezoeken, maar we laten je natuurlijk graag de digitale kansen voor jouw bedrijf zien. Tot de 11de!