fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Kom ook naar The Digital Dutch; hét event voor digitale kansen op 11 april

Ben je benieuwd naar de technologie van de toekomst? Wil je weten welke digitale kansen er voor jouw bedrijf zijn? Kom dan naar The Digital Dutch 2019 en ervaar de mogelijkhedenLaat ons weten of je komt en we verzorgen jouw registratie. Wij zijn er zeker bij. Jij ook?  

The Digital Dutch 2019: digitale kansen dichtbij

The Digital Dutch is hét event voor ondernemend Nederland waar digitale kansen, inspiratie en innovatie centraal staan. Dit jaar vindt alweer de vierde editie van het evenement plaats. Welke ontwikkelingen komen eraan en welke kansen zijn er nu al voor jouw bedrijf op het gebied van digitalisering? Je leert het allemaal tijdens The Digital Dutch. 

Waarom je gaat?

Het evenement zit boordevol interessante onderdelen. Wat dacht je van het hoofdprogramma waarin zes sprekers vertellen over digitale kansen, inspiratie, innovatie en leiderschap? En op de Innovatievloer zijn verschillende pleinen waar je terechtkunt voor demonstraties, de laatste innovaties en praktijkcases. Op het Ondernemersplein krijg je antwoord op al je ondernemersvragen met betrekking tot digitalisering. Verder zijn er allerlei verdiepingssessies over de kansen van bijvoorbeeld artificial intelligence, blockchain, 5G en het IoT. Genoeg te zien én beleven dus! 

Handige informatie op een rijtje: 

The Digital Dutch
Jaarbeurs, Utrecht
donderdag 11 april
11.00 - 18.00 uur 

Meer weten of aanmelden?

Wil je er graag bij zijn op 11 april? Neem dan contact op met je contactpersoon bij WilroffReitsma en we zorgen ervoor dat jij en eventueel je collega’s een toegangskaart krijgen. Je kunt op eigen gelegenheid het event bezoeken, maar we laten je natuurlijk graag de digitale kansen voor jouw bedrijf zien. Tot de 11de! 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross