fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Actueel

Kaseya-hack geen risico voor klanten van WilroffReitsma

Het zal je niet zijn ontgaan; veel bedrijven werden de afgelopen dagen slachtoffer van REvil-ransomware als gevolg van een ransomware-aanval in de IT-beheersoftware van Kaseya. Wellicht heeft het nieuws ook bij jou voor de nodige onrust gezorgd. Wees gerust: als klant van WilroffReitsma hoef je je geen zorgen te maken over de Kaseya-hack.

WilroffReitsma gebruikt geen Kaseya-software

WilroffReitsma maakt geen gebruik van software van Kaseya voor het beheer van je IT-omgeving of werkplek. Er is dan ook geen enkele reden om aan te nemen dat onze producten, diensten of systemen aangetast zijn door de ransomware-aanval.

Desalniettemin hebben we proactief een scan gedaan op alle werkplekken en servers die we vanuit WilroffReitsma beheren en hebben we alle klanten gescand op de aanwezigheid van Kaseya clients. Goed nieuws: deze is nergens aangetroffen. Jouw data is en blijft dus veilig.

We blijven waakzaam

Als IT-partner houden we natuurlijk wel graag een oogje in het zeil. Samen met onze leveranciers monitoren we het incident daarom intensief. Het informatiebeveiligingsteam van ons beheerplatform is 24x7 bemand en bevindt zich momenteel in een verhoogde bewakingsstatus. Bovendien heeft onze leverancier de integratie met onze software voor partners uitgeschakeld om verdere incidenten te voorkomen.

De belangrijkste updates in een overzicht:

• Jouw data is veilig; de ransomwarebesmetting heeft geen invloed gehad op onze producten, diensten en systemen.
• Om verdere besmetting voorkomen; de integratie met Kaseya is uitgeschakeld.
• Proactieve checks; het informatieteam en WilRoffReitsma monitoren ontwikkelingen intensief en 24x7, en nemen direct passende maatregelen, indien nodig.

We begrijpen dat je hier mogelijk vragen over hebt. Wil je meer weten over de Kaseya-hack? Of zoek je meer informatie over het updaten van je gehele IT-security? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar.

Met vriendelijke groet,

Team WilroffReitsma

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross