fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Moderne werkplek

WilroffReitsma: Jouw persoonlijke gids naar digitale transformatie

De manier van werken is de afgelopen jaren enorm veranderd. Waar het gros van werkend Nederland een paar jaar geleden nog braaf elke dag naar kantoor reed om te werken, is dat vandaag de dag compleet anders. De ene dag werk je bij de klant op locatie, een volgend moment werk je thuis aan de keukentafel, beantwoord je onderweg je e-mail óf werk je op kantoor om te socializen met collega’s. En die behoefte aan flexibiliteit en mobiliteit blijft groeien.

Maar in een wereld waarin technologie van gisteren morgen al is verouderd, is het een uitdaging om bij te blijven. Daarom zijn wij als Managed Service Provider jouw persoonlijke gids in IT en Telecom. Zo wordt jouw werk makkelijker, sneller, veiliger en mogelijk nóg beter.

Hoe wij antwoord bieden op de digitale transformatie waar bedrijven momenteel doorheen gaan -of nog aan moeten beginnen-? Daar vertelt onze Sales Director Ronald Tol in dit interview meer over.

Eén partner voor veilige IT en Telecom

Processen digitaliseren en automatiseren, je werkplek verplaatsen naar de Cloud, VoIP... Werken verandert. “We merken dat steeds meer organisaties hierdoor op zoek zijn naar oplossingen om makkelijker, sneller en beter te werken. Enerzijds willen ze flexibiliteit, anderzijds gebruikersgemak en een veilige werkomgeving. Daarom hebben wij een aantal jaar geleden al besloten om IT en Telecom samen te brengen binnen onze organisatie. Zodat je vanuit één centrale plek veilig kunt communiceren én altijd alle data tot je beschikking hebt”, vertelt Ronald.

De voordelen van één partner voor jouw IT en Telecom

“Effectief communiceren en samenwerken is voor een groot deel afhankelijk van gebruiksgemak”, vervolgt Ronald zijn verhaal. “Dan is het wel zo handig om één totaaloplossing te hebben in plaats van allerlei aparte programma’s. Wij adviseren klanten daarom vaak om Microsoft Teams te gaan gebruiken. Je hebt dan overal toegang tot je Office-apps, je documenten, chat en e-mail, maar je kan ook je vaste- en mobiele telefoon  aan Teams koppelen. Zo beschik je over één communicatieplatform voor allerlei doeleinden.”

“Het beste wat de digitale communicatie te bieden heeft, gebundeld tot één totaaloplossing. Wat wil je nog meer?”

Ronald: “Naast gemak en overzicht is een ander voordeel van een totaaloplossing dat je kan kiezen met welk device je plaats- en tijdonafhankelijk werkt. We maken het simpel voor onze klanten en doen wat we beloven.

Hoe veilig is dat nou; een totaaloplossing voor al je (digitale) communicatie?!

Ook security is volgens Ronald een steeds belangrijker thema voor bedrijven: “Organisaties zijn zich er steeds meer van bewust dat hun netwerk en data beveiligd moet worden om cybercriminelen buiten de deur te houden. Maar helaas wordt het beveiligen van de hardware nog weleens over het hoofd gezien. En dat terwijl die hardware -en dus jouw data- juist op allerlei plekken komt waarvan je geen idee hebt hoe de security daar geregeld is. Op die manier kan je alsnog allerlei virussen meebrengen.” Bij WilroffReitsma zorgen we met de hoogwaardige beveiligingsoplossingen van onder andere Microsoft voor de maximale beveiliging van ieder apparaat.

Beveiliging tegen malware, virussen en hackers

Maar hoe zorg je er dan voor dat virussen, malware en hackers buiten de deur blijven? Ronald: “Ik zeg altijd; je geeft je huissleutel ook niet zomaar mee aan een vreemde, zodat het voor hem/haar nóg makkelijker wordt om in je huis te komen en deze leeg te roven. Waarom geef je op internet dan wel alles weg? Door medewerkers -door middel van trainingen en voorlichting- bewust te maken van de gevaren en ze deze te laten herkennen, verklein je de kans dat jouw gegevens op straat komen te liggen."

“Daarnaast adviseren we onze klanten ook om niet alleen te kijken naar het beveiligen van hun netwerk, maar ook naar het secure maken van devices”, vervolgt Ronald. “Zo kan je altijd én overal veilig, makkelijk en beter (samen)werken. Wij werken met een security baseline. Vanuit een heldere policy, garanderen we met geautomatiseerde updates dat de beveiliging van ieder apparaat altijd up-to-date is, en je gegevens ge-backupped zijn.”

Wil jij de voordelen van een totaaloplossing voor IT en Telecom zelf ervaren? Of ben je benieuwd wat het jouw organisatie op gaat leveren? Wij begeleiden jou graag tijdens jouw weg naar digitale transformatie. Neem contact op met onze IT- en telecomconsultants en wij gaan voor je aan de slag.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross