fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

WilroffReitsma behaalt ISO certificeringen

WilroffReitsma heeft haar dienstverlening succesvol gecertificeerd op de ISO-normen 9001, 27001 en NEN7510. Met de ISO certificeringen toont de organisatie aan te voldoen aan strenge normeringen rondom kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Collega Etienne van Rijn vertelt hoe we jou als klant daardoor nog beter helpen met al je vraagstukken.   

Continu aansturen op een optimale klantervaring

Jouw bedrijf de allerbeste ervaring bieden: dat is waar onze dienstverlening om draait. Etienne: “Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, borgen we al onze werkwijzen in kwaliteitsmanagementsystemen,” “Denk hierbij aan de manier waarop we orders verwerken, of ons klantcontact invullen. Deze processen worden getoetst en gecertificeerd op de richtlijnen van ISO 9001, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Hierdoor laten we zien dat we doen wat we beloven. De klant plukt daar uiteindelijk de vruchten van. Dat is natuurlijk waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.” 

Security in lijn met internationale standaarden  

Ook rondom security mag het jou als klant aan niets ontbreken. “Ook op dat gebied zijn klanten bij ons aan het goede adres. Om security te waarborgen laten we onze processen certificeren op ISO 27001. Dit is de wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. Deze certificering toont aan dat de manier waarop we data bewerken en opslaan, voldoet aan internationale standaarden. Als klant weet je zeker dat data in onze systemen ijzersterk beveiligd is. En dat is toch weer een hele zorg minder in de digitale transformatie.”  

Certificering op securityeisen voor de zorg

Binnen zorginstellingen gelden specifiekere eisen rondom security, onder andere vanwege de verwerking van medische gegevens en andere zeer privacygevoelige data. Etienne: “Voor het toetsen van dataveiligheid in zorgsectoren is de norm NEN7510 in het leven geroepen, als aanvulling op ISO 27001. Ook op deze norm hebben we ons succesvol weten te certificeren. Als zorginstelling ben je er daardoor van verzekerd dat onze diensten voldoen aan de terecht strenge eisen waar het gaat om het veilig verwerken van privacygevoelige gegevens.”

ISO-certificering steeds vaker een pre

IT speelt tegenwoordig een onmisbare strategische rol. “Je wilt natuurlijk samenwerken met een partner die weet wat belangrijk is voor jouw organisatie, licht Etienne toe. “ISO-certificeringen tonen deze focus op kwaliteit aan. Wij zijn er dan ook trots op dat we onze processen hebben gecertificeerd op normen die essentieel zijn voor onze klanten. Het grote voordeel is dat het hen ondersteunt in het behalen van hun doelstellingen. Met enthousiasme, kennis en kunde dragen wij daar ons steentje graag aan bij.” 

Neem geen genoegen met half werk

Zorgeloos samenwerken met een partner die actief aanstuurt op jouw klantervaring. Dat is wat je van ons mag verwachten. Zie jij dat ook wel zitten? Neem dan contact met ons op. Samen met jou kijken we naar manieren om van jouw IT-project een succes te maken. Zo blijf je het beste uit jezelf en de organisatie halen.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross