fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Evenementen

15 juni: WilroffReitsma, KPN en Microsoft Inspiratie ochtend in de Deep Dive Pool in Ede

WilroffReitsma, KPN en Microsoft nodigen je van harte uit voor onze inspiratieochtend op donderdag 15 juni in de Deep Dive Pool van KPN in Ede, speciaal voor bedrijven in het MKB(+).

Laat je tijdens deze ochtend in een wel heel bijzondere setting bijpraten over de visies van WilroffReitsma, KPN en Microsoft op de werkplek van de toekomst. Ontdek tijdens interactieve sessies wat de modernste technologieën en innovaties zijn en hoe jij deze kunt toepassen binnen jouw bedrijf.

Vanaf 9:30 uur heten we je van harte welkom in Ede, waarna het officiële programma begint om 10:00 uur. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

09:30 Welkom met koffie en thee
10:00 Start inspiratiesessies
11:00 Koffiepauze
11:30 Vervolg inspiratiesessies
12:15 Lunch
13:30 Einde programma

Deze ochtend behandelen we o.a. de volgende onderwerpen:

  • De toekomst van vaste telefonie i.c.m. Teams en Broadsoft

    KPN deelt haar visie over bellen met Teams, vooral met betrekking tot het gebruik van KPN EEN vast bellen inclusief vast-mobiel integratie geïntegreerd met Teams

  • Visie van Microsoft op de moderne werkplek

    Neemt Michel Bouman (EMEA Partner Technical Lead for Microsoft Teams Rooms) ons mee in de visie van Microsoft op de moderne werkplek en deelt hij hoe je hybride werken nou écht kunt laten werken in jouw organisatie i.c.m. Microsoft Teams Rooms. Daarnaast belicht Michel AI en hoe je AI kunt concreet kunt inzetten binnen jouw bedrijf. Geen buzzwords en hype, maar praktische toepassingen, best practices en tips voor succesvolle implementatie in jouw organisatie.

  • WilroffReitsma maakt het simpel

    Frank Schuurman (Solution Consultant) sluit de ochtend af met een een inspirerend verhaal dat je zeker stof tot nadenken zal geven.

Kortom, laat ons je inspireren op 15 juni in Ede en schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt (vol=vol). Deelname aan deze sessie is gratis.

Na de plenaire sessies staat er een heerlijke lunch op het programma en heb je natuurlijk ook voldoende gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross