fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

In vijf stappen naar een nieuwe communicatieoplossing

Je speelt al even met het idee om met je bedrijf over te stappen op mobiel werken. Een complete communicatieoplossing, zoals Vodafone One Net, helpt je daarbij. Maar zo’n overstap, is dat niet ingewikkeld? Gelukkig niet! Collega Roy van Leeuwen laat zien hoe je dit aanpakt in vijf overzichtelijke stappen.

1. Zet je doel op papier

Mobiel werken moet altijd een middel zijn, en nooit een doel op zich. Bedenk daarom van tevoren wat je wilt bereiken met mobiel werken. Een hogere productiviteit? Een betere bereikbaarheid? Een betere werk-privébalans voor je medewerkers? Of, en dat is het meest waarschijnlijk, alle drie? Zet dit op papier, zodat je concreet naar dit doel toe kunt werken. Zo behoud je het overzicht.

2. Op zoek naar de juiste oplossing

Oké, je doel is helder. Nu is het tijd om te kijken wat er nodig is om je doelen te behalen. Ook daar helpen we je bij. Samen kijken we welke oplossing het beste aansluit bij je wensen en eisen. Vanzelfsprekend kijken we ook of je huidige IT aansluit bij je wensen en eisen, zodat je optimaal van je nieuwe communicatieoplossing gebruik kunt maken. Waar en wanneer jij dat wilt.

3. Tijd voor de overstap

Je hebt inzichtelijk wat er voor nodig is om je doelen te behalen. Nu is het tijd voor de overstap zelf. Natuurlijk wil je dat dit zo min mogelijk invloed heeft op jullie productiviteit. We helpen je dan ook graag met het bepalen van het meest ideale moment voor de overstap. Vanzelfsprekend regelen we ook alle werkzaamheden rondom configuratie en installatie voor je. Wel zo makkelijk!

4. Trainingen op maat

De cloud in plaats van software. Hosted telefonie in plaats van de vaste lijn. Het kan even schrikken zijn. Want hoe werkt dat allemaal precies, en hoe maken jouw collega’s optimaal gebruik van de mogelijkheden? Geen zorgen ‒ onze specialisten verzorgen graag trainingen op maat, zodat je collega’s meteen volop aan de slag kunnen, en jij profiteert van maximale productiviteit.

5. De juiste nazorg

Jullie zijn nu volledig overgestapt en ervaren de flexibiliteit van de communicatieoplossing. Natuurlijk kan het zijn dat je later toch nog vragen hebt. Of je wilt opschalen, want je organisatie is groeiende. Ook dan staan we gewoon voor je klaar met raad en daad.

Vodafone One Net: alle communicatie in één

Vodafone One Net voorziet je mobiele werkplek van veel meerwaarde. Deze Unified Communications-oplossing integreert je vaste en mobiele telefonie, zodat je bereikbaar bent op één vast nummer. En wil je meer mogelijkheden? Kies dan voor de extra One Net Enterprise Unified Communications-add-on. Daarmee stel je onder andere je bereikbaarheid in en kun je ook nog eens chatten met je collega’s. Da’s nog eens effectief samenwerken!

Vragen? Better call Roy!

Heb je vragen over de implementatie, een bepaalde functionaliteit of het kostenplaatje? Of dit nu voorafgaand, tijdens of na de implementatie van je nieuwe communicatieoplossing is, bel Roy. Eén aanspreekpunt werkt veel makkelijker. En Roy kan natuurlijk ook gewoon Frank, Juraj of Leon zijn.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross