fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

In deze situaties kun je niet om managed wifi heen 

Hoe garandeer ik een soepele wifi-ervaring voor al mijn collega’s, klanten en gasten? Het is een vraag die menig IT-beheerder zichzelf stelt. Het aantal gebruikers en devices is vaak lastig in te schatten. Laat staan welke hardware daarvoor nodig is. Gelukkig hoef je niet alles zelf uit te zoeken. Managed wifi biedt je namelijk het antwoord.

Kies voor zekerheid met managed wifi

Of je nu het wifinetwerk voor het onderwijs, in de horeca of het bedrijfsleven verzorgt; met managed wifi ben je verzekerd van de beste gebruikerservaring én heb je zelf geen omkijken naar de configuratie en het beheer van je netwerk. Die nemen wij je graag uit handen. 

Met managed wifi profiteer je van: 

Goede wifi voor klant en collega

Omdat je nooit precies kunt voorspellen hoeveel gebruikers je wifinetwerk heeft en welke internetdiensten zij gebruiken, maakt van een goede wifiverbinding inregelen een pittige uitdaging. Vooral in deze drie sectoren biedt managed wifi daarom uitkomst: 

  1. Onderwijs: Onderwijs en wifi kunnen niet meer zonder elkaar. Denk maar aan die honderden studenten en leraren die dagelijks inloggen met hun tablet, laptop en smartphone op het draadloze netwerk. Reken gerust op tweeënhalf connected device per leerling of leraar. Tel maar uit hoeveel dat er zijn op een gemiddelde hogeschool of universiteit.
  2. Horeca: Hotels, restaurants, koffietentjes; overal wordt wifi als dienst aangeboden aan klanten. Hoe mensen deze dienst ervaren, is voor een groot gedeelte bepalend voor het beeld van jouw algehele dienstverlening. Heb je een hotel geboekt maar is de wifiverbinding ontzettend traag? Dan heb je al snel een ontevreden gast. 
  3. Bedrijfsleven: Waar het bij horeca een dienst is, is goede wifi in het bedrijfsleven een must. Je collega’s gebruiken ook smartphones, laptops en tablets. En het internetverkeer houdt niet op bij een paar e-mails ontvangen en versturen; het werken in de cloud, streaming media en bijvoorbeeld videoconferencing vragen veel van je wifinetwerk en internetverbinding.  

Vertrouwen op je wifinetwerk?

Vind je het lastig om een goede wifi-ervaring te creëren? Maak wifi vandaag nog makkelijk; laten we met een kop koffie de mogelijkheden van managed wifi voor jouw bedrijf bespreken. Neem contact op via 020 - 40 777 00. 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross