fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

ICT zonder gedoe met Total Care van WilroffReitsma

Tegenwoordig is er overal een app voor, je dienstverlening wordt steeds meer digitaal en de nieuwskoppen gaan dagelijks over nieuwe cyberdreigingen. Merk je ook dat er steeds meer tijd gaat zitten in het beheren van alle ICT-systemen? Houd je nog wel tijd over voor innovatie? Zo niet, dan wordt het tijd voor verandering.

Cyberdreigingen raken iedereen

Helaas komen we nog vaak mensen tegen die denken ‘die cyberdreigingen zullen mij niet raken’, of ‘daar is mijn bedrijf toch helemaal niet interessant voor?’. Nu zouden we dat graag beamen, maar tenzij je alleen met pen en papier werkt is helaas niemand 100 procent beschermd tegen cyberdreigingen.
Voor jouw bedrijf is het risico juridische procedures en boetes door GDPR-schending. Je klanten nemen een datalek ook niet in dank af – zeker wanneer het klantgegevens betreft – om nog maar te zwijgen over imagoschade en kosten. Gelukkig zijn we er bij WilroffReitsma niet om je bang te maken, maar wel om te zorgen voor een veilige ICT-omgeving. En daar helpen we je graag mee.

Hoe houd jij je security op orde?

Waarschijnlijk heb je een redelijk beeld van de online bedreigingen en wat er zoal komt kijken bij ICT-beheer. Maar heb je ook de mankracht en kennis in huis om je security en alle systemen up-to-date te houden? We vinden dat iedereen het beste kan doen waar hij of zij goed in is. Wil jij je vooral richten op datgene waar jij goed in bent en energie van krijgt? Laat ons je ICT uit handen nemen met WilroffReitsma Total Care.

WilroffReitsma Total Care – je ICT in goede handen

De naam zegt het al; WilroffReitsma Total Care biedt totale ontzorging op het gebied van ICT. Laat de configuratie, het updaten en beheren van je ICT-systemen aan ons over. Of het nu gaat om je Microsoft Office-installaties, het uitbreiden van je WiFi-netwerk of hosten van je (web)applicaties, bij ons zijn je IT-diensten in goede handen. Het kan natuurlijk zijn dat je een aantal zaken liever in eigen huis houdt en ons alleen voor bepaalde diensten vraagt. Zie ons vooral als het verlengstuk van je ICT-afdeling. Wij gaan met jouw ICT om alsof het onze eigen ICT-systemen zijn.

In het kort opgesomd; waarom zou jij je ICT-beheer uitbesteden?

Beginnen bij het begin

Hoe weet je wat je kunt uitbesteden en wat je beter in eigen beheer kunt houden? Of je daar al een idee van hebt of je nog aan het oriënteren bent, we wisselen daarover graag van gedachten met je. Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen wat er nodig is en hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross