fbpx
Support
Contact
ContactSupport

ICT Consultancy

Werkplekbeheer, cybersecurity, telefonie, netwerkinrichting… Als mkb-organisatie kan je niet van overal de juiste kennis en expertise van in huis hebben. Maar, betekent dat dan dat jouw ICT-infrastructuur moet blijven hangen in het verleden? No way! Met de ICT Consultancy diensten van WilroffReitsma haal jij de juiste ICT-kennis en expertise in huis. Dagelijks, periodiek of eenmalig voor een afgebakend project.

Vandaag al klaar voor de ICT-uitdagingen van morgen

Wij zijn WillroffReitsma – fullservice ICT-dienstverlener. De naam zegt het al; wij hebben alle kennis en expertise in huis om jou volledig te ontzorgen op het gebied van IT en Telecom. Dat kan op afstand óf op locatie.

Kies je voor dat laatste? Dan worden onze consultants onderdeel van jouw (ICT-)team. We leren jouw organisatie van A tot Z kennen. Verdiepen ons in jouw bedrijfsvoering en passen daar onze oplossingen op aan. Wat is de rol van ICT in jouw organisatie? Waar sta je en welke kant wil je op?

Door het gesprek aan te gaan, zorgen wij voor een oplossing die past. Zodat jij altijd toekomstgericht kunt werken. Wij ontzorgen jou volledig: van de implementatie tot de beheerfase.

Neem contact op
Blokweg financieel adviseurs
Parlan
Alfa Wassermann

Actualiteiten & downloads

Bekijk ze allemaal

Volledig portfolio

Van vaste telefonie tot vergaderen in de Cloud, van online werkplekken tot volledige IT & Telecom netwerkinfrastructuur. Wij hebben oplossingen voor elk type organisatie.

Jouw ICT-partner

Wij zijn niet zomaar een leverancier. We werken samen met jou om de oplossing te leveren die het beste past bij jouw organisatie en haar medewerkers.

Begrijpelijke taal

Digitalisering op IT & Telecom is al ingewikkeld zat. Daarom houden wij het simpel. We gebruiken gewone taal, maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes.

Wij staan altijd voor je klaar

We doen er alles aan om jouw onderneming zorgeloos te laten werken. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staat ons team van experts voor je klaar, 24/7.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross