fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

HomeRide WilroffReitsma

Deelname WilroffReitsma HomeRide

WilroffReitsma neemt deel aan de HomeRide om de Ronald McDonald Kinderhuizen in Utrecht en Amsterdam een warm hart toe te dragen. HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 23 en 24 juni 2018 voor de achtste keer plaatsvindt. Tijdens deze 24 uur durende en 500 kilometer lange tocht fietsen bedrijven uit heel Nederland langs de Kinderhuizen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Men fietst met een zelfgekozen team om de Huizen, opgezet door McDonald's, te sponsoren. Zo zorgen we er samen voor dat families dicht bij elkaar kunnen zijn.

Doelstellingen WilroffReitsma HomeRide

Met het WR-Team gaan we proberen om €10.000 op te halen voor de 6.483 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven. Hiermee zorgen wij ervoor dat ouders dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of simpelweg een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind; dát is waar het Kinderfonds voor staat. Uit onderzoek is gebleken dat voor een ziek kind de aandacht, warmte en aanwezigheid van ouders cruciaal zijn voor het herstel. Daarom wil het Ronald McDonald Kinderfonds zoveel mogelijk zieke kinderen herenigen met hun papa, mama, broertjes en zusjes. Als HomeRider maken wij dit gezamenlijk allemaal mogelijk!

Voorbereidingen

Ter voorbereiding op deze zware wielertocht rijden we vandaag een trainingsrit in samenwerking met KPN, DWE ICT, INTO Telecom en Rout-IT. Tijdens deze oefenrit van 60km. bezoeken we het Ronald McDonald Huis in Utrecht en zien we allen voor welk mooi doel we dit doen.

Steun de WilroffReitsma HomeRide!

Het sponsorgeld kunnen wij uiteraard niet alleen ophalen, dus hebben wij, maar vooral de zieke kinderen en hun gezinnen, jouw hulp nodig. De opbrengst gaat vanzelfsprekend volledig naar de Ronald McDonald Kinderhuizen. Jouw ondersteuning is dus onmisbaar om van HomeRide een succes te maken!

Wil je ook jouw steentje bijdragen? Dan kan je dit eenvoudig doen. Meer informatie en de mogelijkheid tot doneren, lees je op https://www.homeride.nl/nl/teams/team-wilroffreitsma.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross