fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Home Oud

Een complete IT en Telecom infrastructuur. Maar dan simpel.

Je complete IT en Telecom infrastructuur is vanaf nu een simpele zaak. Compleet geïntegreerde zakelijke IT en Telecom-oplossingen van WilroffReitsma. Wij maken jouw werk makkelijker, sneller en vooral beter.

Hoe maken wij het simpel?

De filosofie van WilroffReitsma is dat de Cloud jouw veilige bubbel is om in te werken.

Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken voor bedrijven in het MKB. We maken van complexe technologie, oplossingen die eenvoudig in gebruik zijn. We gebruiken normale taal en doen niet aan kleine lettertjes. En staan altijd voor je onderneming en werknemers klaar bij vragen of een probleem, of je nou 15 medewerkers hebt of 300. Simpel.

Over ons

Volledig portfolio

Van vaste telefonie tot vergaderen in de cloud, van online werkplekken tot volledige IT & Telecom netwerkinfrastructuur, wij hebben oplossingen voor elk type organisatie.

Geïntegreerde oplossingen

Wij integreren IT en Telecom in volledige oplossingen.  Oplossingen die ondernemen simpeler, makkelijker en flexibeler maken en je in staat stellen om succesvol te zijn.

Migratie, Onboarding & Management

Ons team van migratie & onboarding experts zorgt ervoor dat de overstap naar onze IT & Telecom zorgeloos verloopt, zonder dat dit invloed heeft op jullie werkzaamheden.

Normale taal

We houden het simpel, digitalisering op IT & Telecom is al ingewikkeld zat. We gebruiken gewone taal, maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes.

We doen het samen

We zijn niet zomaar een leverancier. We werken samen met jou om de oplossing te leveren die het beste past bij jouw organisatie en zijn medewerkers.

En staan altijd voor je klaar

We doen er alles aan om jouw onderneming zorgeloos te laten werken, en mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staat ons team van experts voor je klaar, 24 / 7.

Blokweg financieel adviseurs
Parlan
Alfa Wassermann

Actualiteiten & downloads

Bekijk ze allemaal

Onze partners en certificeringen

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross