fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


29/06/2020

Hoe zijn jouw bedrijfsdoelstellingen veranderd?

 

Hoe zijn jouw bedrijfsdoelstellingen veranderd? 

De afgelopen maanden zijn voor vrijwel elk bedrijf anders verlopen dan we eind vorig jaar konden voorspellen. Grote kans dat je bedrijfsdoelstellingen veranderd zijn. En daarmee waarschijnlijk ook je IT-behoeften. Door het (gedeeltelijk) uitbesteden van IT-taken kun je verschillende bedrijfsdoelen behalen, hoe veranderlijk deze ook kunnen zijn. We lichten er een aantal voor je uit.   

 • Meer tijd voor je kernactiviteiten
  Als bedrijf wil je je natuurlijk zoveel mogelijk bezighouden met je kernactiviteiten. IT speelt daarin een belangrijke rol, maar toch wil je zo min mogelijk tijd besteden aan het beheer ervan. Door het uit te besteden bereik je dat makkelijk. Je weet hiermee zeker dat je IT altijd up-to-date is en goed werkt. Tegelijkertijd bespaar je veel tijd, waardoor je je nog meer kunt richten op je zakelijke koers. 
   
 • Verbeteren van de klanttevredenheid
  Een goede klanttevredenheid; daar doe je het onder andere voor, toch? En een goede klanttevredenheid kan ook weer nieuwe klanten opleveren. Een goede bereikbaarheid en efficiënte inrichting van klantprocessen zijn daarin essentieel. Met slimme communicatieoplossingen zoals KPN EEN maak je dat mogelijk; collegawerken flexibel, zijn overal bereikbaar én hebben toegang tot hun zakelijke bestanden. Meer tips voor het versterken van je klanttevredenheid via IT lees je hier.  
   
 • Nieuwe kansen benutten
  Sommige bedrijven hebben het moeilijk, andere bedrijven gaat het voor de wind. We hopen voor jouw bedrijf natuurlijk het tweede. Wil je nieuwe producten op de markt brengen? Een tweede, derde of zesde vestiging openen? Dan wil je dat de IT-oplossingen snel operationeel zijn, zodat jij je onderneming verder vorm kunt geven. Geef die zorg uit handen en focus op je groei!

bedrijfsdoelstellingen

 • Omlaag brengen vaste kosten
  In tijden van economische onzekerheid zit je liever niet vast aan hoge kosten die je maand op maand moet betalen. Met een lagere omzet kan het water je dan al snel aan de lippen staan. Het uitbesteden van IT kan helpen om meer grip te krijgen op je vaste kosten. Veel IT-diensten zijn as-a-service af te nemen, waardoor je per maand betaalt naar gebruik. En dat kun je vaak op- maar ook afschalen als dat nodig is.
   
 • Verbeteren van de databeveiliging
  Security; het is en blijft een lastig verhaal voor veel organisaties. Want hoe weet je nou of je security nog up-to-date en volledig compliant is? Weet je zeker dat al je IT-onderdelen wel fatsoenlijk beveiligd zijn? En zijn mijn collega’s wel op de hoogte van de dreigingen? Door je security uit te besteden hoef je je hier geen zorgen om te maken. Je bent doorlopend verzekerd van professionele beveiliging, waardoor jij en je collega’s lekker zorgeloos aan de slag blijven.
   
 • Betere werk-privébalans voor je medewerkers
  Werkplezier is enorm belangrijk voor de gezondheid en productiviteit van je collega’s. Een manier om het werkplezier bij te schaven is door het verbeteren van de werk-privébalans. Thuiswerken is daar natuurlijk het ideale voorbeeld van. De juiste IT-oplossing voor thuiswerken ligt voor de hand: de cloudwerkplek, bijvoorbeeld op basis van Microsoft 365. Hiermee kunnen je collega’s altijd en overal werken. Ook de cloudwerkplek kan volledig voor jou op afstand worden beheerd. 

Een oplossing voor iedere doelstelling
Welke doelstellingen heb jij voor je bedrijf? Van het verbeteren van klanttevredenheid tot het betreden van nieuwe markten en het omlaag brengen van je vaste kosten  met de juiste IT-oplossingen maken we dit voor je mogelijk. Neem contact met ons op. Samen kijken we naar jouw doelstellingen op de korte én lange termijn.