fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Moderne werkplek

Hoe Portall jouw werk als ICT-manager makkelijker maakt

Hoe vanzelfsprekend we als gebruiker goed werkende ICT-diensten ook vinden; jij snapt als ICT-manager dat de weg daarnaartoe niet altijd even soepel is. Sterker nog: ICT kan voor de nodige uitdagingen en stressmomenten zorgen. Met Portall willen we dat veranderen. Met onze werkplekoplossing uit de cloud nemen we je een groot deel van de taken uit handen. Zo heb jij weer tijd voor andere zaken.

Portall

Portall is onze alles-in-één-werkplek in de cloud. Jouw collega’s kunnen op elke pc met een internetverbinding inloggen en vervolgens hebben zij alle software en bestanden die zij nodig hebben. Deze zijn altijd up-to-date én staan veilig opgeslagen in de cloud. Hoe deze oplossing jouw werk als IT-manager makkelijker maakt? We vertellen het je graag.

Alles wordt kant-en-klaar opgeleverd

Als IT-manager of -beheerder vind je het misschien best leuk om de hardware van een access point of werkplek aan te sluiten. Maar het aanleggen van een compleet bedrijfsnetwerk, inclusief alle werkplekken met bijbehorende bekabeling, is niet alleen een specialistische klus, maar ook een tijdrovende. Met Portall kies jij de werkplek en de specificaties; wij installeren en configureren hem voor je. En is het nodig om hardware te vervangen, dan komen wij daarvoor langs.

De dataveiligheid is op orde

Natuurlijk ontbreekt dataveiligheid niet op jouw ICT-agenda. En de komst van de GDPR benadrukte nog eens extra het belang daarvan. Maar met al die verschillende werkplekken, mobiele devices en medewerkers is het managen geen eenvoudige klus meer. Ook qua veiligheid maakt Portall je werk makkelijker. Doordat alle software en bestanden gehost worden op Microsofts streng beveiligde datacenters ben je verzekerd van de hoogste standaard dataveiligheid. Lokaal wordt vrijwel niets meer opgeslagen, waardoor je de controle centraal houdt.

Je hebt weer controle over de kosten

Voor de ene dienst loopt een eenjarig contract, voor de andere een tweejarig contract; daar lopen die licenties nog door, dat abonnement stopt in oktober dit jaar… We begrijpen dat je het overzicht met abonnementen en licenties kwijt kunt raken en als gevolg onnodig betaalt voor diensten die je niet gebruikt. Met Portall trek je daar één lijn in; je neemt een werkplek af voor een vast bedrag per maand. Wel zo overzichtelijk.

Eén aanspreekpunt; wel zo simpel

Voorheen had je misschien je hosting in eigen beheer, je Office-licenties afgenomen bij een partij en je bestandopslag bij weer een andere partij. Met één leverancier voor je complete werkplek werkt het een stuk makkelijker. Een applicatie toevoegen, wat instellingen aanpassen of een gebruiker erbij? Wij zijn jouw aanspreekpunt.

Meer weten?

Heb je ook het idee dat jouw ICT makkelijker kan? Wil je als ICT-manager meer doen in minder tijd? Informeer dan naar de mogelijkheden van Portall voor jouw bedrijf.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross