fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Microsoft

Waarom je met Microsoft Azure pas echt alles uit de Microsoft Cloud haalt

Locatieonafhankelijk werken vanaf ieder device: apps hebben onze zakelijke levens een stuk gemakkelijker gemaakt. Maar hoe haal je nu alles uit je cloudomgeving? Ons antwoord: met Microsoft Azure. Dit platform biedt zeer uitgebreide mogelijkheden rondom het inrichten van je Microsoft Cloud en het bouwen en beheren van apps. Dat maken we graag simpel voor je.

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is het cloudplatform van Microsoft waarmee je services en applicaties kunt bouwen, implementeren en beheren. Het is de infrastructuur als basis, aangevuld met een cloudplatform om te ontwikkelen, testen en beheren. Dit maakt het een Platform as a Service (PaaS). Je workloads, services en applicaties draaien op een server in een (of meerdere) datacenter(s) van Microsoft in plaats van op je eigen hardware.

Wat kun je met Microsoft Azure?

Azure biedt toegang tot talloze diensten en honderden mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld je complete servers verhuizen naar de Azure-cloud, eenvoudig workloads verdelen, databases koppelen, databack-ups maken en apps bouwen en hosten. Je kunt Azure dan ook als een modulaire oplossing zien waarmee je alle onderdelen van je Microsoft Cloud omgeving volledig op maat inricht en beheert.

Sneller toepassen van innovatie

Azure maakt het veel eenvoudiger om de omgeving van Microsoft Cloud volledig toe te spitsen op je bedrijfsvoering.
Je kunt je servercapaciteit bijvoorbeeld makkelijk op- en afschalen, zodat je collega’s altijd lekker doorwerken. Azure biedt daarmee enorm veel mogelijkheden om eenvoudig apps op maat te ontwikkelen. Denk aan apps voor je productiviteit, het Internet of Things, automatisering, AI en nog veel meer. Dat stelt je weer in staat om sneller innovaties toe te passen en je dienstverlening nog sterker in te richten.

Makkelijker dan je zou denken

Nu denk je misschien dat je veel programmeerkennis nodig hebt om met Azure te werken. Dat is niet zo. Je kunt het eigenlijk zo gek maken als je zelf wilt. Azure ondersteunt een groot aantal programmeeroplossingen, maar biedt ook kant-en-klare templates. Via de Azure Marketplace heb je bovendien keuze uit talloze kant-en-klare apps, zoals Microsoft 365, Salesforce en Trello. Makkelijk!

Geen eigen investeringen

Microsoft Azure is beschikbaar tegen vaste maandelijkse kosten. Je hoeft dus zelf niet te investeren in hardware of ontwikkeltools, maar betaalt alleen voor het gebruik ervan. De infrastructuur van Azure wordt door Microsoft beheerd, zodat je altijd werkt in een up-to-date omgeving. Uiteraard kan Azure eenvoudig worden geïntegreerd met andere diensten van Microsoft, zoals Microsoft 365-werkplekken.

Hoe past Azure bij mijn organisatie?

De mogelijkheden van Microsoft Azure zijn zo uitgebreid dat we er weer een boek over zouden kunnen schrijven. Vanzelfsprekend staan wij voor je klaar voor al je vragen rondom Azure. Onze specialisten kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en leggen in duidelijke taal uit hoe je daarvan kunt profiteren. Zo maken we moeilijke dingen makkelijk en haal jij alles uit je apps.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross