fbpx
Support
Contact
ContactSupport
KPN

Gun je collega’s die glimlach op hun gezicht. Kies voor KPN Premium Wifi.

Vloeken collega’s om de haverklap dat ze traag internet ervaren, of zelfs geen verbinding hebben? Ben je bijna onherkenbaar tijdens videovergaderingen omdat het beeld zo korrelig is? Dan wordt het tijd om je wifinetwerk onder handen te nemen. En een glimlach terug te toveren op de gezichten van je collega’s.

Wifi van levensbelang

Goede wifi op kantoor. Het is een must voor je collega’s en bezoekers. Maar ervoor zorgen dat je wifiverbinding snel, stabiel én veilig is, kan een aardige uitdaging zijn. Technologieën veranderen voortdurend, net als de intensiteit van het gebruik. Meer en meer diensten verlopen via het internet en dus in veel gevallen via je wifinetwerk. Heb je niet de tijd of kennis om je wifi goed en veilig in te regelen? Dan biedt Premium Wifi van KPN uitkomst.

Wat is KPN Premium Wifi?

KPN Premium Wifi is KPN’s wifi-as-a-service-oplossing. Ervaar een snel, veilig en stabiel wifinetwerk,
zonder dat je hier zelf moeite voor hoeft te doen. Géén ingewikkeld beheer en hoge investeringskosten, wél gemak en service voor een vast bedrag per maand.

Daarom kies je voor KPN Premium Wifi:

WilroffReitsma jouw adres voor KPN Premium Wifi

Wil jij een premium wifi-ervaring? Dan zit je bij WilroffReitsma goed. Als KPN Strategisch Partner, de hoogste partnerkwalificatie, zijn we hét aanspreekpunt voor al je vragen en verzoeken rondom de zakelijke diensten van KPN. Daarnaast kijken we verder dan alleen je wifinetwerk. We zorgen er ook voor dat de overstap een minimale invloed heeft op de continuïteit van je dienstverlening.

Ook alleen maar blije gezichten zien?

Wil jij de wifi op kantoor goed geregeld hebben? Neem contact op met de specialisten van WilroffReitsma.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross