fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Goede communicatie maakt het verschil bij IT-adoptie

IT-adoptietrajecten zijn nooit besloten feestjes, maar omvatten iedere afdeling. Om alle collega’s aan boord te krijgen én te houden, is communicatie essentieel. Dat kun je op veel verschillende manieren invullen. Graag lichten we een aantal voorbeelden voor je uit. Vanzelfsprekend staan wij voor je klaar om je te ondersteunen op al deze vlakken, zodat je in één keer goed van start gaat.   

Communicatie als sleutel voor IT-adoptie

Overstappen naar een nieuwe IT-oplossing doe je vanuit een bepaalde gedachte. Misschien wil je je collega’s makkelijker of veiliger laten werken, of simpelweg bepaalde onderdelen moderniseren. Wat de reden ook is, je collega’s zijn degenen die met de nieuwe oplossing moeten werken. Betrek hen daarom zo intensief mogelijk. Dat kan op diverse manieren. Een vijftal effectieve voorbeelden: 

Wat kunnen we voor je doen?

Wil jij geen stress hebben om je IT-adoptietrajecten? Laat het ons weten, en wij zorgen ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken tijdens het IT-adoptie proces. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten en wij gaan voor je aan de slag. 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross