fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Delta Fiber glasvezel in Assendelft, Wormer en Wormerveer

Zakelijk glasvezel in Zaanstad Noord

Vraagbundeling Assendelft, Wormer en Wormerveer van start

Goed nieuws! DELTA Netwerk is gestart met een campagne om glasvezel aan te leggen op de geselecteerde bedrijventerreinen in de regio Zaanstreek Noord. Ook wij vinden het belangrijk dat er een stabiel en betaalbaar glasvezelnetwerk komt voor alle ondernemers op de bedrijventerreinen. Als er voldoende ondernemers ‘ja’ zeggen tegen een glasvezel abonnement zal de glasvezelinfrastructuur aangelegd worden.

Waarom meedoen?

De vraag naar bandbreedte groeit continu, maar voor veel ondernemers zijn de kosten een drempel. Door de vraag te bundelen is een betaalbaar glasvezel abonnement dichterbij dan ooit. Daar komt nog bij dat wanneer u zich voor 23 december 2022 aanmeldt, DELTA Netwerk geen vastrechtvergoeding in rekening brengt. Hiermee bespaart u maar liefst 1570,25 (excl. BTW)!

Wat kost het?

Via het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk kunnen wij u een internetverbinding leveren van 1Gbps download / 1Gbps upload al vanaf 49* euro per maand.

*De gekozen glasvezelverbinding wordt compleet werkend opgeleverd. Genoemde tarieven zijn exclusief BTW, op basis van een contract vanaf 12 maanden.

WilroffReitsma & Partners maakt het simpel

DELTA Fiber Netwerk kiest ervoor om samen te werken met lokale partners. Zo profiteert u van het snelle netwerk van Delta, maar met de persoonlijke service van WilroffReitsma & Partners.

Wilt u persoonlijk contact met een adviseur van WilroffReitsma & Partners over de mogelijkheden van glasvezel? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee en informeren u over de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie.

Wilt u meer weten?!

Wilt u meer weten? Of kunt u advies gebruiken? Wij helpen u graag! Neem contact op met Mitchell de Wit (06 527 527 52) en Peter van Oeveren (06 554 404 30) of mail naar info@wilroffreitsmaenpartners.nl.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross