fbpx
Support
Contact
ContactSupport

Jouw persoonlijke gids naar de juiste telefonieoplossing

De vaste en mobiele telefoon zijn voor menig ondernemer nog steeds hét communicatiemiddel naar klanten en collega’s. Jouw visitekaartje. Een goed ingerichte en beheerde telecomomgeving zijn dan essentieel. Van uitleg over het gebruik van een telefonie-app, een simkaart blokkeren en een nieuwe gebruiker toevoegen tot het volledig overstappen naar Bellen met Microsoft Teams. Wij maken het simpel én begeleiden jou naar de juiste telefonie-oplossing.

Onze Telecom diensten

KPN EEN

VodafoneZiggo OneNet

Vast-Mobielbeheer

Bellen met Microsoft Teams

Altijd bereikbaar voor collega’s en klanten

Van vaste tot mobiele telefonie: WilroffReitsma maakt het simpel. Door samen te werken met KPN en VodafoneZiggo én onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van telefonie, bieden wij altijd een passende telefonie-omgeving voor jouw organisatie. Voor een vast bedrag per maand.

Wij zijn betrokken bij jouw wensen, kennen geen kleine lettertjes -alle vragen en wijzigingen tot 30 minuten verwerktijd zijn inbegrepen-, geven eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze telefonie-oplossingen moeten werken voor jou, zodat jij altijd bereikbaar bent voor klanten en collega’s. Thuis, op kantoor en onderweg.

Vraag informatie aan

Volledig portfolio

Van vaste telefonie tot vergaderen in de Cloud, van online werkplekken tot volledige IT & Telecom netwerkinfrastructuur. Wij hebben oplossingen voor elk type organisatie.

Jouw ICT-partner

Wij zijn niet zomaar een leverancier. We werken samen met jou om de oplossing te leveren die het beste past bij jouw organisatie en haar medewerkers.

Begrijpelijke taal

Digitalisering op IT & Telecom is al ingewikkeld zat. Daarom houden wij het simpel. We gebruiken gewone taal, maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes.

Wij staan altijd voor je klaar

We doen er alles aan om jouw onderneming zorgeloos te laten werken. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staat ons team van experts voor je klaar, 24/7.

Blokweg financieel adviseurs
Parlan
Alfa Wassermann

Actualiteiten & downloads

Bekijk ze allemaal

Altijd een oplossing die bij je past

Geen twee organisaties zijn hetzelfde. Waarom zouden onze diensten dat dan wel zijn? Daarom profiteer je bij ons altijd van advies en schaalbare oplossingen die we op maat voor je inrichten.

Geen omkijken naar beheer

Je IT en Telecom moeten altijd up-to-date zijn, maar complex beheer zie je niet zitten. Daarom doen wij dat voor je. Op afstand houden we je infrastructuur gezond en up-to-date, zodat jij gewoon door kunt werken.

Eén contract, één factuur

Ook administratief maken we het je makkelijk: één aanspreekpunt, één contract, één factuur. Wel zo overzichtelijk, en je hebt altijd inzicht in je kosten.

Wij staan altijd voor je klaar

Wij staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen met al je vragen en verzoeken. Je Telecom en IT sluiten daardoor altijd aan bij je wensen en behoeften.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross