fbpx
Support
Contact
ContactSupport

Jouw persoonlijke gids naar een moderne werkplek

Overal én veilig werken? Met de online werkplekdiensten van WilroffReitsma krijgen jij en jouw collega’s de flexibiliteit om veilig te werken. Waar je maar wilt. Met al je applicaties, documenten en tools bij de hand. Wij maken overal werken veilig en simpel.

Onze moderne werkplek diensten

Portall

Windows 365

Azure Virtual Desktop

Effectief en makkelijk samenwerken

Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken. We maken van complexe technologie, oplossingen die eenvoudig in gebruik zijn. Het resultaat? Jij en jouw medewerkers kunnen slimmer, makkelijker en veiliger samenwerken.

Een afspraak aanvragen

Waarom jij kiest voor de moderne werkplek?

1 login voor alles Elke werknemer krijgt één login om al zijn applicaties en documenten mee te openen. Wel zo gemakkelijk.
Beheer van mobiele apparaten Wij zorgen ervoor dat elke werknemer, met zijn eigen apparaat of die van werk, kan werken en veilig bij zijn applicaties en documenten kan.
Beveiligde toegang Beheer de toegang van medewerkers tot werkplekken, bestanden en applicaties en zorg ervoor dat je geen data verliest bij vertrek of ongewenst kopiëren.
Volledig geïntegreerd Wij zorgen ervoor dat al je bestaande processen en afspraken perfect geïntegreerd worden.
Super schaalbaar Waarom betalen voor iets dat je niet gebruikt? Dankzij de schaalbaarheid van onze oplossing betaal je alleen voor het precieze aantal gebruikers dat gebruikmaakt van het Portall.
24/7 ondersteuning Ons team van experts staat altijd voor je klaar, ongeacht je vraag of probleem.
Blokweg financieel adviseurs
Parlan
Alfa Wassermann

Actualiteiten & downloads

Bekijk ze allemaal

Volledig portfolio

Van vaste telefonie tot vergaderen in de Cloud, van online werkplekken tot volledige IT & Telecom netwerkinfrastructuur. Wij hebben oplossingen voor elk type organisatie.

Jouw ICT-partner

Wij zijn niet zomaar een leverancier. We werken samen met jou om de oplossing te leveren die het beste past bij jouw organisatie en haar medewerkers.

Begrijpelijke taal

Digitalisering op IT & Telecom is al ingewikkeld zat. Daarom houden wij het simpel. We gebruiken gewone taal, maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes.

Wij staan altijd voor je klaar

We doen er alles aan om jouw onderneming zorgeloos te laten werken. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staat ons team van experts voor je klaar, 24/7.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross