fbpx
Support
Contact
ContactSupport

Jouw persoonlijke gids naar een veilige Cloud infrastructuur

Migreer jouw bedrijf naar de Cloud en overal zakendoen wordt een simpele zaak! Wij nemen alles rondom jouw IT en Telecom-infrastructuur uit handen en maken je organisatie klaar voor de toekomst. Geen dure hardware en softwarepakketten meer, maar flexibel, veilig en schaalbaar werken in de Cloud.

Onze Cloud diensten

Microsoft 365

Azure Virtual Desktop

Wifi as a service

De filosofie van WilroffReitsma is dat de Cloud jouw veilige bubbel is om in te werken

Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken voor mkb-bedrijven. We maken van complexe technologie, oplossingen die eenvoudig in gebruik zijn. We gebruiken normale taal en doen niet aan kleine lettertjes. En staan altijd voor je onderneming en werknemers klaar bij vragen of een probleem, of je nou 15 medewerkers hebt of 300. Simpel.

Over ons

De voordelen van een complete Telecom en IT-infrastructuur in de Cloud

Van on-premise IT-infrastructuur naar een Cloud infrastructuur

Zijn jouw IT- en Telecominfrastructuur al klaar voor de toekomst? Onze specialisten gaan graag het gesprek met jou aan om samen op zoek te gaan naar een passende, praktische én toekomstbestendige oplossing. Maar ook na de implementatie van jouw cloudoplossing blijven we in contact.

Jouw omgeving wordt 24/7 gemonitord en bijgewerkt met de juiste patchlevels volgens de laatste securityeisen. Ook geven we regelmatig advies voor verbetering, zodat jouw infrastructuur altijd voorbereid is voor de ICT-uitdagingen van morgen.

Benieuwd wat een stabiele, veilige én schaalbare serveromgeving in de Cloud jouw organisatie oplevert? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag.

Blokweg financieel adviseurs
Parlan
Alfa Wassermann

Actualiteiten & downloads

Bekijk ze allemaal

Volledig portfolio

Van vaste telefonie tot vergaderen in de Cloud, van online werkplekken tot volledige IT & Telecom netwerkinfrastructuur. Wij hebben oplossingen voor elk type organisatie.

Jouw ICT-partner

Wij zijn niet zomaar een leverancier. We werken samen met jou om de oplossing te leveren die het beste past bij jouw organisatie en haar medewerkers.

Begrijpelijke taal

Digitalisering op IT & Telecom is al ingewikkeld zat. Daarom houden wij het simpel. We gebruiken gewone taal, maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes.

Wij staan altijd voor je klaar

We doen er alles aan om jouw onderneming zorgeloos te laten werken. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan staat ons team van experts voor je klaar, 24/7.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross